0 oy
139 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar merhaba 44 gündür doğum yaptım ne yaptıysam bebeğim göğsümü emmiyor pompa ile sagip veriyordum önce mama da dahil ama şimdi sürüm gelmiyor sadece mama veriyorum. Göğsümü tutması için ne yapabilirim bilgi Veririmisiniz lütfen? 
Bebek Ayı 1.bucuk
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(68 puan) tarafından
Canim zorla bide sana bi biberon önereyim trendyolda Satiliyo ucu memeye benziyor ben onu kullandıktan sonra kızım göğsümü tutmaya başladı tommee tippee 
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
Yaaa bizde 44 günlüğüz kıyamam:(Ben 1 hafta çektim sonra bebek tutuşları video falan izledim.kendimi rahatlattım bebeğim bu bi ekip işi hadi oğlum dedim sol tek elime aldım alttan kafasını tıttum sağ göğsümü verdim öyle bebek mi tutulur dediler hiç iplemedim sağ elimlede göğsümü c şeklinde tuttum.üstümü hep soydum onun göbeği benim göbeğime değecek şekilde hafif yan yatırdım.sakın yılma bebeğine ve kendine güven hala gece uyumasında tutamıyor günde bi sefer biberonla besliyorum.darısı başına dualarımda olacaksın :)
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Benimde göğüs ucum küçüktü bebek tutamadı 5 ay .. sağdım mama verdim dedigin gibi.. sonra çenesi güçlendi emdi ama bir seneyi zor tamamladık sütüm bitti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 138 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
15 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zehra19 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
6 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysegul_cakar (175 puan) tarafından soruldu
...