0 oy
718 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 44 gündür doğum yaptım ne yaptıysam bebeğim göğsümü emmiyor pompa ile sagip veriyordum önce mama da dahil ama şimdi sürüm gelmiyor sadece mama veriyorum. Göğsümü tutması için ne yapabilirim bilgi Veririmisiniz lütfen? 
Bebek Ayı 1.bucuk

8 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Göğsünün ucuna reçel sür belki tutar canım
Profil image (766 puan) tarafından
Bebek daha çok küçük reçel seker içeriyor bu bebeğiniz için sakıncalı olabilir .Gece uyurken emzirmeye calisin .Eds yöntemi deneyebilirsiniz internetten bakın o şekilde besleyin emdikce sutunuz gelir sutunuz tamamen gelene kadar eds yapın mamayi o şekilde verin gögusunuzu emdiği içinde sutunuz artacaktır.
(181 puan) tarafından
Pekmezde surebilirsin daha saglikli olur kan yapar usumez
tarafından
Şaka mi.....
(8,974 puan) tarafından
İronidir herhalde. Ne receli, ne pekmezi? Bunlar nasil oneriler?
Profil image (766 puan) tarafından
Gerçekten cok garip
(54 puan) tarafından
Neden ironi olsunki sanki çocugu Allah korusun ölüme sürüklüyomuş gibi tepkiler vermeyi kesin benim ilk bebeğim ben kolik bir bebek ben emzige alıştırmak için pekmez batırdım emzigine kontrole gittigimde sen bu çocuga ne verdin harika gelişmiş dedi bana beni hiç emmediği halde siz herşeye bu şekilde tepkiler verdiğiniz için insanları sanki ölüme sürüklermiş hissetirmekten başka hiç bişey yapmıypsunuz bencede hafif pekmez surebilirsin arkadaşım
(8,974 puan) tarafından
Cocuk doktoruna pekmez verdiginizi de soylediniz mi? Sizi onun icin de tebrik ettiyse doktorunuzdan suphe etmelisiniz. Belli ki kullandiginiz mama bebeginizin gelisimine katki saglamis.
Profil image (757 puan) tarafından
Hayır sakın reçel sürme daha çok küçük, emzirmede ısrarcı ol acıkınca hemen mama yapma göğsünü ver iyice acıksıj biraz ağlayacak ama İnşaAllah tutar
Profil image (766 puan) tarafından
Her hastane duvarında yazıyor ilk 6 ay sadece anne sutu diye sizin bebeğinize birsey olmamış olabilir ama başkasının bebeğine olmayacak anlamına gelmez bu .
tarafından
Bencede şaka mısınız siz sayıyla veriyo allah yaa saçmalık....
Şeker pekmez asla verme göğüs kalkanı kullanabilirsin onun sayesinde emebilir
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Cnm ben 10 günlükken göğüs ucuma pekmezle suyu karıştırıp sürdüm öyle aldı ve 1 kere de. Dene istersen şuan 3.5 ayligiz o günden beri hep emziriyorum
(195 puan) tarafından
Doğrudur canım anca öyle alırlar benimki de almıyordu ben de reçel sürdüm almaya basladi
(8,974 puan) tarafından
Bu onerdiginiz seylerin icindeki maddelerden birine alerjisi varsa bebek icin ne kadar tehlikeli olur farkinda misiniz?
0 oy
tarafından
EDS dene canm. Saçma sapan şeyler sürme.gogsune. Ve emzirme danismanindan yardım al daha çok küçük hemen tutar merak etme.
0 oy
(61 puan) tarafından
Merhaba canım bebeğin çok küçük sakın reçelmiş şekermiş öyle şeyler verme.  Eds emzirmeyi dene. İnternetten bak minicik uçlu bir hortum yardımıyla bebek mama emiyor ama hortumu anne memesiyle veriyorsun hem memeni emmiş oluyor hem de mama yemiş oluyor onu bir dene bence inşallah bebişin memeni tutar  emzirme yöntemlerine bak internetten araştır.
0 oy
(380 puan) tarafından
Keşke hiç mama vermeseydin canim mama ve biberon sütü azaltan ve uzak durulmasi gereken seyler. Emzirme danismanina gec olmadan git belki duzeltilebilir. Ben de 3 hafta sagarak verdim sonra danismana gittim ve emmeye basladi. Sutunun artmasi icin gereken besinleri ye, bol su iç, dinlen, uyu, stresten uzak dur ve bir de ek olarak bestlak kullanmani oneririm. Vucut bebegin ihtiyaci kadar sut uretir emzirdigin zaman. Devlet hastanesindeki emzirme danismani da yeterli illa cok paralar harcamana gerek yok. Instagramda Dilruba hanim da cevap veriyormus mesajlara ona da danisabilirsin.
0 oy
(151 puan) tarafından
Ben silikon meme ucuyla veriyorum  canım öyle tuttu 5 aylığı hala öyle emiyor 
0 oy
Profil image (953 puan) tarafından
Canım göğsünü tutana kadar sahaya dev er sagardan bol bol sütün kesilmez ben sagarak besledim bebeğimi sürekli göğüsün ü tutmasi için ise gece emzirmeyi denemeni öneririm bende işe yaramisti ne çok acken ne çok tokken ver gosgusunu t ortasi. Sürekli teklif et belki biraz devam sütünü kisabilirsin göğsünü tutmak için 
0 oy
(31 puan) tarafından
Sakın reçel pekmez v. S bir şey sürmesin allah aşkına. Biir damla bal yüzünden ölen bebek biliyorum. Bu bebekler için ağır bir şey bu bir ikincisi her bebeğin tepkisi farklıdır. Belkide bebeğinizin alerjisi var o daha çok küçük. 

İlgili bir soru bulunamadı

...