0 oy
379 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (111 puan) tarafından
Xlear baby ve serum fizyolojik kullanıyorum. Arkasından aspire ediyorum. Etkili olmuyor. 5 dk iyi daha sonra yine tıkalı. Bu yüzden emmek bile istemiyor. Başka ne yapabilirim öneriniz varmı.

3 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun öncelikle. 

 Benim kızımda 4 ayli şuan geçenlerde oda hastaydı baktım bı hafta sonra falan öksürmeye başladı aşırı şekilde doktora götürdüm buhar falan verdi. İstersen bı ilerlemeden çocuk doktoruna görü n cnm sonra boğaz iltihaplasiyo ve boğazdaki iltihap kulağa faln vuruyor Allah korusun.

Bana sprey olarak otrivine verdi cnm çok etkili büyük kizimada verdi aynısını küçüğe de .
(111 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım . Tabiki direk doktorumuza gittik hemen. Serum fizyolojik öneriyor ama Yeterli gelmiyor kızıma. Çok şükür ciğerine falan inmemiş kontrol edildi iltihab yok. Öğleden sonra hava nemlendirici aldım eve geldim takılı şuan hala çok şükür iyi geldi biraz daha iyi bebegim. Kesinlikle tavsiye ediyorum suan
(331 puan) tarafından
İyi cnm cokgecmis olsun. Bana da doktorum evin içinde sıcak su koy buharlaszi dedibende dedi sobanın ustune güğüm katiyon su isimdikca buharlasiyo ooooo çok güzel dedi:)))
(111 puan) tarafından
Çok mantıklı canım aklına sağlık valla :)
-Reklam-
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Benim bebeğim doğar doğmaz burnu tıkandı doktor  bana direk deniz suyu önerdi gerçekten çok işe yarıyor burnuna sıktığın an sumugunu hapsirark dışarıya atıyor ve burnu çok güzel açıyor
(111 puan) tarafından
Sabah kontrolumuz var canım sorayım doktoruna. Karnı aç bunu tıkalı baş bas bağırıyor yavrum ya. Hava nemlendirici aldım şuan hala çalıyor iyi geldi çok şükür emmeye başladı.
(4,539 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım
0 oy
(103 puan) tarafından
Canım gripte  burnunu açık tutman çok önemli sık sık serum fizyolojik sık ama her seferinde çekme yumsar zaten burnunda sümükler hapsurarakta atar..
(111 puan) tarafından
Kuzum çok saol öncelikle. Serum fizyolojik çok yeterli gelmiyor hemen tıkanıyor burnu ya. Çeke çeke kendi boğazımda mahvoldu zaten. Banada geçti ikimizde hastayız. :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
20 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ozlm35 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
6 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asel'in 52 (137 puan) tarafından soruldu
...