0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (138 puan) tarafından
İyi aksamlar. Bebeğim sekiz aylık ben uyuturken yatağın üstünde uyutuyorum sonra besige alıyorum. Sizce doğrumu yapiyorum. Ben sallamadan uyutuyorum biberonu emerek uyuyo bebeğim. Açıkçası bebeğim kendisi uykuya geçiş yapması kolay olsun öğrensin istiyorum  ne yapmalıyım veya yaptığım doğru mu sizce 

1 cevap

0 oy
(203 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Sürekli biberon emerek uyursa alışır onsuz uyumak istemez gece uyanır tekrar dalmak için yine biberon aranır. Bu döngü böyle sürüp gider. Uyutmadan doysun güzelce öyle yatarın yatağına direk yatsğında alışsın uyumaya yoksa yatağında yatmakda istemez. 1yaşında benim oğlum yerde yatmaya alıştı aldığımız yatak dekor gibi kaldı öyle istemiyor asla. Sakın kendi yatağınızda yanınızda alıştırmayın yoksa vay halinizee. :)
(138 puan) tarafından
Haha :)) yoo hiç yanımızda yatirmadim ki ztn  bebeğim   yatamazdi hrdle yadachic yatmadigi için bilemiyorum sıkıya gelemez hiç :)) .ya yatmadan önce sebze çorbasını iciriyorum manasında iciyo öyle uyuyo dokuz gibi onikide birde uyaniyo önceden üce dorde kadar uyurdu bu yedikleriyle şimdi aliskanlik oldu hrlde aciktigindan fln uyanmiyo bence ya :))  bende aç diye biberon tutuyorum napim :) bu alışkanlığı unutmamız lazım ')
-Reklam-

İlgili sorular

...