0 oy
323 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (202 puan) tarafından
Yaşına girdi artık eline ne versem bakıp evirip çevirip yere atıyor. Ekmeği bölüyorum eline veriyorum atıyor elindeki hiçbişeyi ağzına götürmüyor. Ben verincede büyük koparıp öğürüyor kusacak gibi oluyor, alıştıramadım bitürlü siz nasıl yediriyorsunuz. 

4 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Bizde öyleyiz canım 13 aylık 
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Mama sandalyesi varsa canım ne vericeksen ekmek sebze meyve vs. Küçük küçük doğra  önüne koy kendi alıp yemeye alışır birkaç kez öyle yaptın üçüncüye kendi alıp yedii
(202 puan) tarafından
Biz yer sofrasında yiyoruz  önüne tabak koyuyorum içinede salatalık ekmek  falan tabağı kaldırıyo oynamak için :) içinden dökülenlerede şöyle bi bakıyo  ama hiç alıp ağzına götürmüyor.  Demekki daha zamanı var. Bizimki yürümeye de geciktiği gibi kendi yemeyede çok geç başlicak anlaşılan.
0 oy
(203 puan) tarafından
Zamanla alışıyorlar canım kızım da 18 aylık falandı tam alistiginda
(202 puan) tarafından
İnşalllah yaa. Ama bu yaşta kendi yeyip içen bebişleri görünce nekadar geç kaldığımızı görüp üzülüyorum.
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Canım benimki j mama sandalyesine koyuyorum önüne vakumlu tabak koyuyorum ceksede zor cikariyo içine yiyebileceği şeylerden koyuyorum hem yiyor hem atıyor öyle öyle alisacaklar.krep pankek.salatlik o şekilde bebek kaşık çatalı pek alışması arada çatalın batırıp eline veriyorum caniisterse öyle zorlanıyorum ama biryandan bende ağzına veriyorum yoksa çok uzuyor yemek işi 
(202 puan) tarafından
Bende önüne tabağın içine koyuyorum bikaç parça ama o tabağı oynamanın derdinde içindekiler dökülüveriyo. Düşenleride eliyle bi yokluyo bırakıveriyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
17 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minişim (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
30 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Duygutkn (33 puan) tarafından soruldu
...