0 oy
190 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar neler yaptınız bugün covid çıktım emziriyorum şüpheliydim maskeyle durdum çocuğumun yanında ama neler yapmam lazım

4 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Merhabalar . Bende 1 ay önce covid atlattım . Bebeğimde  covitti  27 günlüktü   . Bebeğinin ateşlenmesi sonucu  hastanede   pozitif  olduğumuzu   anladık 1 hafta bebeğimle  beraber   tek kişilik enfeksiyon  odasında   yatış verdiler  ben hiç birşey  kullanmadım   sıcak  şeyler içip bol bol  yemeye çalıştım  o şekil atlattım .  Bebeğini  sık sık emzirmeye  çalış   ki  bağışıklığı için sütüne ihtiyacı  var . Maskesiz  sakın  durma   valla hala  covid sonrası   bebeğimin    durumu için hastanelerden   çıkamadık.  ÇOK zor bir süreçti 
(60 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizde tad ve koku kaybı oldumu? Bende boğaz, baş ve eklem ağrısı var doktor test yaptırmamı istedi tad ve koku kaybı artık her vaka da görülmüyor dedi ..Test yaptiricam bugün ama çok endişeliyim..
(8,986 puan) tarafından
Ahu mutlaka yaptir. Zaten 3-4 saatte cikiyor sonucu. Ben alerji sandim. Pozitif cikti dun. Koku da bir gidip bir geliyor. Bende hapsirma, burun tikanmasi ve akmasi vardi sadece.
(60 puan) tarafından
Hayır tat koku var ama balgam var hafif öksürük var bi sabah birde akşam ateşim çıkıyordu benimde bide eklem ağrılarım var özellikle ayaklarımın altı çok ağrıyor
Profil image (1,852 puan) tarafından
Merve çok üzüldüm geçmiş olsun oğlan nasıl onda var mi belirti ?Rabbim onu korusun sanada güç kuvvet versin inşallah hafif atlatırsın ..Hakikaten şikayetlerin allerjinin klasik semptomlarına benziyor..Eşim gelsin gidicem teste doktor öyle soyleyince direk eve geldim birsey varsa bulaştırmayım diye taksiye de binemedim 1 saat yürüdüm bu ağrılarla ..
Profil image (1,852 puan) tarafından
İnşallah bebeğinize bulaşmadan kolay atlatirsiniz..Bu yeni varyantta tad ve koku kaybı olmayabiliyormuş gripten ayırt etmek test olmadan imkansız  ..Bebeğim geçirmişti daha önce  beni etkilememisti ama artık aşının koruyuculugumu azaldı bilemiyorum..
(8,986 puan) tarafından
Sagol canim. Oglanin da birkac gun once iki kere burnu akti. Seffaf diye ciddiye almadim. Havalardan olabilir dedim. Gunde 2 3 kere de hapsirmasi vardi. 2 gun once baska bir sebepten cocuk doktoruna gittik. Gogsunu dinledi. Zaten kullandigi ilaclari var, ekstra ilac vermeyelim dedi. Demek ki hiriltisi yoktu. Kendi doktoru da ates, oksuruk ya da genel durumunda kotulesme olmazsa bir sey yapmaya gerek yok dedi. Sık sık emziriyorum.
Profil image (1,852 puan) tarafından
Ben negatifim sabaha kadar sonuç bekledim neyseki  yine direkten döndüm ..Benim eşim kargo da kurye olarak çalışıyor günde 100 gönderi dağıtıyor ve bunların bir kismida İnternetten alışveriş yapan covidli kişiler oluyor yani ben sürekli bu korkuyla yaşıyorum..Neyse bizde şimdilik sıkıntı yok dualarım seninle ve oğlunla ..Burun akıntısı uzun sürebiliyor tıkanmasından iyidir demişti doktor bize..Zaten ateş düşürücü ve öksürük şurubu dışında bir ilaç vermiyorlar..Sen beslenmene dikkat et bol bol emzir dilerim sıkıntısız atlatırsın..
(8,986 puan) tarafından
Cok sukur, cok sevindim. Artik az emzirmeye baslamistim ama simdi surekli emzirmeye calisiyorum. Hafif nezle gibiyim. İnsallah boyle hafif gecer gider. Oglana da annem bakiyor, emzirme disinda almiyorum kucagima. Ayni odada uyumuyoruz. Koku gitti 2 gundur. Umarim gelir. Kokusuz bir hayat cok tuhaf gercekten.
0 oy
(73 puan) tarafından
gecmis olsun ben doktor onerisi ile redoxon c vitamini aldim cok fazla su ictim ve ihlamur humana  kekik kimyon caylari ictim. sirkeki su ile gargara yapin gapamiyorsanuz tuzlu su ile yapin . emzirin bol bol cunku sizin vucudunuz antikor uretiyor ve sutünuz antikorlu bebege gecicek bebeginiz daha cabuk toparlanmasi icin emzirmelisiniz 
(60 puan) tarafından
Kekik in bi zararı oldu mu
0 oy
(638 puan) tarafından
Sirkeli suyla gargara yaptım redexon c vitamini içtim sürekli emzirdim ve her gün kelle paça içtim 3 günde düzeldik biz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
6 cevap 634 göst.
0 oy
3 cevap 744 göst.
2 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 761 göst.
23 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mınık12 (51 puan) tarafından soruldu
...