0 oy
292 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (31 puan) tarafından
kizlar dogum yapali 45 gun oldu halen sutum dogri düzgün gelmiyor. gunde en fazla 350 cc falan saga biliyorum oda bebege yetmiyornbir ogunde sadece 120 cc mama aliyor zaten. Sizce ne yapmalıyım ?? sut arrtirma konusunda herseyi denedim. laktamax tablet anne caylarinin hepsi malt icecek helva tahin hoşaf bulgur dereotu incir taze uzum su cok su. Yok sutum artmiyor bir defa 120 cc sagiyorum 2 göğsümden baska bit zaman 50 cc. hep boyle dengesiz di basindan beri ve hic duzelmedi sutum de artmadi. ne yapmalıyım benim gibi olan var mi??

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
Canim simdj bir sakin olmalisin benimde ilk cok zorladi ama hasta oldu dusun hastaneye yattik inanilmaz sutum cogaldi kafam rahatladi cunku ve kendime baski yapiyordum emen yasadida mama veren kalmadimi gibisinden anla iste :) dedim olursa olur diye biraktim hastanede baski yapan yok cunku dusun yani bebekle ugrasiyoeum o sira ama .. sende kafani rahat tut bak birak bunlari normal beslen rezene kullan illede sut deme inan duzelir sen icini ferah tut :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,163 puan) tarafından
Öncelikle neden sagiyorsunuz ve neyle sagiyorsunuz bide 45 günlük bebek için 120 fazla değil mi bnm oğlum 5 gün sonra 4 aylik olcak  120cc daha 1 haftadir veriyorum ayrıca bebeğiniz makinadan daha profesyonel ve onun emmesi ile sağım aynı olmaz ayrıca her zaman aynı miktarda süt uretemezsiniz bu yediklerinize ek olarak sakın bi ruh haline ve uykuya da ihtiyacınız var çok dert ederseniz olan sütten de olursunuz Allah esirgesin 
0 oy
(354 puan) tarafından
Sürekli sağım yaomaya devam et emzir 1 saat sonra sağ sütünün zamanla arttığını gireceksin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
29 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bsnm (93 puan) tarafından soruldu
...