0 oy
208 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (929 puan) tarafından
3aylık bebelerinizi kaçta emzirip yatıyorsunuz. Sonra gece kaç defa kalkıyorsunuz. Mesela dokuzda uyudugu zaman kaçta uyanması lazım. Eğer uyanmazsa uyandırmak mı lazım.kilosu falan yerinde. Acıkırsa uyanır diye düşünüyorum. Kıyamıyorum uyandırmaya. Nasıl yapayım.
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

+1 oy
(1,025 puan) tarafından
Gelişimi güzelse 3 aydan sonra gece uyandirmana gerek yok. Uyydugunda sen de uyu. Uyuyunca senin de sütün iner. Bol gelir. Güzelce beslersin o zaman.
-Reklam-
+1 oy
(1,054 puan) tarafından
Ben 40 çıktıktan sonra hiç uyandırmadım

Aç bebek asla uyumaz 

Artık onlar yenidoğan değil
0 oy
(816 puan) tarafından
Bir aydan sorna hiç uyandirmadim öncesinde de 2-3 saatte bir kendi uyanıyordu zaten. Daha sonra 4 saat 5 saat derken şimdi 4 ayına 9 gün var saat 12 de yatırıyorum sabah 8-9-10 o sıralar uyanıyor.
(91 puan) tarafından
Ayni gun dogum yapmışız bnim kizimda 9 gun sonra 4aylik olucak  ama sadece mama iciyo sutum yok bnim kizim gece 2 kere kalkiyor  simdi ise uyumak istemiyor atak haftasi diyolar sanırım sen gecirdin mi acaba neler yaptin o surecte fikir verirmisin uykusunda agliyo
(91 puan) tarafından
Uykuya dalamiyo napicami şaşırdım
(816 puan) tarafından
Canım benim oğlum doğduğundan beri maşallah sakın bir bebek. Öyle ağlama krizleri falan yok. Ama ben doğduğundan beri yanıma almadım hep yatağında yattı öylece yatağına alıştı. Benimde sütum yok humana mama kullanıyorum. Uykuya dalarken de rahat dalıyor geçte dalda yatağında duruyor ağlamıyor yani. Benim bebe eğer karnı aç değilse ağrısı gazı yoksa ağlamıyor canım. Ben her beslenmeden sonra hemen gazını alıp öyle yatağa bırakıyorum. Gece 12 gibi gece uykusuna dalıyor sabah kalkıyor.

İlgili bir soru bulunamadı

...