0 oy
486 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (585 puan) tarafından
Delircem artık şaştım napcagimj ev 23.2 su an

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeklerin elleri soguk olabilir normal bir durum sıcaklıkta normal bence zibin ve alt ust ya da tulum yeter. 20 nin altına indiği zaman ustune bir sey olur yelek vs gibi. Kat kat giydirme sonra cabuk hasta olur. Benim evimin sıcaklığı 22 derece suan zibin var bir de alt ust var. 
(585 puan) tarafından
Hasta olur diye korkuyorum cnm burnu tıkanıp duruyor 22 nin altına dusurmeyiz .askili zibin var uzun kol zibin mi giydiriyorsun.alt üst takım cok mu kalin giydirmem lazım.orta kalınlıkta giydiriyorum iyice kalin değil kalin kazaklar gibi degil.bacaklari usur diye bi kat daha pjama giydirdim az önce.
tarafından
Burnu tıkalı ise belki nem çoktur evinde canim nem ölçer var mi evinde varsa kac gösteriyor. Valla şimdi üstünü değiştirdim canim kisa kollu zibin var ustunde de normal kalınlıkta tulum var canim o kadar. Gündüzde yine normal kalınlıkta alt ust vardi canim iki parça. Cunku terlemesi iyi bir sey değil bir anda usuyebilir hasta olur daha cok. Çocuğunu nasil büyütürsen oyle gider. Gece yatarken çorap bile giydirmeye gerek yok diyor doktorlar canim.
-Reklam-
0 oy
(8,938 puan) tarafından
Sirti ve gogsu sicak olmali. Elinin soguk olmasinda sakinca yok. Terlemesi daha tehlikeli.
0 oy
(234 puan) tarafından
Benim evde normal isida ama bebegimin bir turlu bacak ve ayakları ısınmıyor  külotlu corap ve normal havlu corap giydiriyorum yine ayni tek kat yine ayni battaniyesine sarıyorum yine ayni bende bu yönden stres yapıyorum  bide benim kizim fallot hastasi malesef:(((
(585 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm ne kadarlık nasil bi hastalık bilmiyorum
(234 puan) tarafından
Allah razi olsun canim bebegim kalp hastasi :(
0 oy
(815 puan) tarafından
Çok sıcak yapma. Kışın napicaksin her gün hastanelerde olursunuz Allah korusun. Alt üst pijama takımı, sıfır kol zıbın ve çorap başka bişey yok. Üst üste giydirme lütfen eziyet etme bebeğe. Bebeklerin elleri soğuk olur. Ateş olcerle ateşini ölçün 35.5 in altına düşerse usuyordur üstüne bı yelek takarsiniz.
(585 puan) tarafından
İlk bebegim bilemiyorum cnm kontrol edip duruyorum sırtı başı terliyor mu diye
(815 puan) tarafından
Hayatım benimde ilk bebek. Terletme aman dikkat et öyle daha kötü hem çocuğa eziyet hem fazla sıcağa alışırsa kışın çok kötü olur Allah korusun
(585 puan) tarafından
Altına tek kat giydirince de bacakları soguk duruyo cnm  az once tek kat giydirdim.iki kat giydirmistim kafası terliyor bu sefer şaşırdım gerçekten.
(815 puan) tarafından
Tek kat giydir 15 dk sonra ateşini ölç eğer düşükse içine ince külotlu çorap giydir. Dokununca soğuk olması değil vücut sıcaklığı önemli bide göğsüne ve sırtının üst tarafına dokununca soğukluk yoksa korkma
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Kolsuz zıbın, penye üst, ince yelek yeter de artar bile
0 oy
(676 puan) tarafından
Canım kat kat tabikide giydirme içine askılı veya yarım kollu çıtçıtlı badi giydir üzerine uzun kollu zıbın veya üst altınada patikli alt veya normal alt soğuk olduğunu düşünürsen yelek giydir 
0 oy
(380 puan) tarafından
Canim gogsu ve sirti sicaksa yeterli. Dolasim sistemleri tam gelismedigi icin elleri ayaklari soguk olabilir. Terlememesi daha onemli. Ortam sicakliginiz iyi. Burun kanallari dar oldugu icin ister istemez tikaniyor evi havalandirin. 
(585 puan) tarafından
Evi havalandirsam bu sefer de içeri soguk gircek usur hasta olur diye korkuyorum
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ay benimde öyle sürekli vücudunu kontrol ediyorm giydirnce terlyor giydirmesem üşüyor çözemedmvalla9
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Bİzim evde o şekilde bende alttan kilotulu çorap zıbın alt üst takım ve yelek giydiririm. Çok soğuk olursa ceket. 
0 oy
(149 puan) tarafından
23 evi içi tulum ince bi yelek ytr belki tulumun altına bi çorap giydir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
13 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Maya1989 (110 puan) tarafından soruldu
...