0 oy
223 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (55 puan) tarafından
Emzirmeyi  bir türlü beceremedim kendimi çok kötü hissediyorum zor bir bebek yemek bile yapamıyorum kırık dökük yiyip geçiyorum mama ve sağdığım süt ile besleniyor 13 günlük bebeğim. Sağarak ne kadar gider ve sütümü nasıl artırırım bilen lütfen yardımcı olsun 

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (91 puan) tarafından
Bestlak damla var canm onu kullan süt arttrıcı komposto iç su iç bol bol ilk bebeğin mi sana göstermeleri lazım dı aslında nasl emzrceğini stres de yapma sağ o sağman da işe yarar sen yine de göğsünü vermeye çalış o kahverengi yeri tamamen ver ağzına aldğndan emin ol zaten yutknr anlarsın 
-Reklam-
0 oy
(412 puan) tarafından
O dediğinle olmaz şekerim  önce sen doğru düzgün besleneceksin ki bebeğin senden vitamin alacak en azından bı çorba iç bol su iç pekmez ye doya doya emzir bebeğini bebek emerek çoğalsın sagarak değil canım.
0 oy
(412 puan) tarafından
İnternette bı sürü video var emzirmeyle ilgili onlari izle eme eme alışır bebeğinde
0 oy
(350 puan) tarafından
Valla bende ne yaptiysam doğduğundan beri emmedi biz emiyor sandık uyuyordu bide uzun süre meğerse emmiyormuş sadece beni emzik gibi uyumak için kullandı 4.5 ay uğraştım başaramadım.hep sağım yaptım sütün kesilmez sağdığın için merak etme 9 buçuk aylığız hala sağarak besliyorum.Beslenmen çok önemli öğünlerini sakın atlama, rezene kimyon çayı ictim hergün aktardan alıp kendim demledim ama hazir poşet çay almadım.Humana süt arttırıcı çay, fit&alive t-mommy süt arttırıcı çay(en çok bunun faydasini gördüm)  bunları kullandim faydalarinida gördüm.Süt sağım saatlerini aksatma mutlaka 2-3 saatte bir sağım yapmalısın gece de en az 1 kere sağmalısın.Duzenli sağım guzel beslenmeyle hic bir sey olmaz insallah mis gibi sütün olur
(55 puan) tarafından
Cevap icin çok çok teşekkür ederim ilk defa biri emzir illa emzirme şöyle yap böyle yap dene dışında bir şey söyledi. O çaydan alayım ben de. Ne yaptıysam aldıramadim kendimi yedim bitirdim artık.
(350 puan) tarafından
Yaşamayan anlamıyor insanlarımız bir bilmiş illa emzir sütün kesilir yoksa bık bık bık olmayınca olmuyor çocuk benim sütümü iciyor mu iciyor ne şekilde içtiği hiç önemli degil yeter ki anne sütü alsın sütümü reddetmesin yeter.Sen annesin en iyisini onun icin sen istersin ilk önce tabi ki kimseyi dinleme kendine iyi bak yeter o zaman sütüne hicbirsey olmaz insallah.valla eşine mama almak daha kolay geliyor demek ki sütünü desteklemek istemiyor sanırım senin icin bebegin icin ne gerekliyse aldır yaptır ona para vermiyorsa git aktardan 5 liralik rezene al hergun bir tatli kasigi kullan uzun süre gider sana kimyon tohumu cayi da sendeki gazı bebege geçirmiyor ona da gaz icin iyi geliyor ikisi karistirip icebilirsin de.
(55 puan) tarafından
Almadı derken bebek memeyi almadı eşim ne desem aldı şükür denemediğim uç kaşık kalmadı bebek memeyi almadı ama. O da destek olmasa gerçekten bazı anneler insana kendini o kadar kötü hissettiriyor ki kötü anneyim diye ağlıyorum sürekli. Tekrar çok teşekkür ederim gerçekten.
0 oy
(8,987 puan) tarafından
Instagramda ya da Facebookta ucretsiz emzirme danismanlari var. Mutlaka iletisime gecin. Facebookta emzirme akademisi var. Yardimci oluyorlar.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 291 göst.
20 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asya1133 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
14 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ayşe Vera (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
12 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde irmak007 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.
5 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ruken gerekli (10 puan) tarafından soruldu
...