0 oy
133 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (128 puan) tarafından
Bebegim cok kusuyor bazen fışkırır tarzda da kusuyor geceleri uzanarak emzryorum bnde uykuya dallyorum kucagmda oluyor o da uyuyor pek fzla uyanmyor uyannca da memem acık oluyor hemn veryorum zaten onunda böyle olması hoşuna gdyor ağlamıyor.  Allah korusun boğulacak die korkuyorum uzanarak emzrdğm icn gece kusmuyor en azndan kendmce böyle bir çözüm buldum yanls mı yapyorum acaba sizler bebeklrnzi nasl yatıryorsunz? 
Bebek Ayı 51 günlük

1 cevap

0 oy
(387 puan) tarafından
bnce yanınızda uyutmayı alıstrmayın yatarak emzırın 5 dk snra yerıne katın Allah korusun uyursunuz ıyı bıse degıl bnce .Ben emzırıyoeum kucagımda dalana kadar beklyrm besıgıne katıyorum .Bı sure beklyrm ama hem ksumasın hemde dalsın ıyıce dıye
(128 puan) tarafından
Bnde ilk 40 gün kucagmda emzryordum gazını ckarp beşiğe brakyordum ama kusması artnca uzanmya basladm sütüm tazyikli gelmesin die.  Haklsnz hem alşr hem de tehlikeli yapmycam artk .
(387 puan) tarafından
bnmkıde oyleydı ama süt dolunca meme buyuyo Allah korusun bogulur hemde buyudukce rahat edemezsnz hep sızı ıster kokuna alıstıgı ıcın.Yanızıa sıgıyosa besık yanınızda uyutun .Kusması ıcınde eger içtigi sütü geri cıkaryrsa üsütmüüsünüzdür .Peynır gibiyse sorun yok ama ona da dıkkat edın .Emzırdıkten snra besık yanınızda olursa katmasıda kolay olur kusmazda bıde yan yatırın mutlaka arkasına yastık koyun gece kusarsa
(128 puan) tarafından
Bazen içtiği sütü olduğu gibi dışarı atyor ve tekrar ağlyor süt istyor  bazen de peynirimsi oluyor . Dediklernzi yapacm teşekkür ederim.
(387 puan) tarafından
aynı süt cıkarıyorsa cnm sen üsütmüssündür ona gecıyo emınce ondan cıkartyr malesef emzırıken sizde sıcak olun kı oda üsütmesin :)
(128 puan) tarafından
Cok saol cnm:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 679 göst.
0 oy
4 cevap 358 göst.
15 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde mine314 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 322 göst.
27 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sineem1 (32 puan) tarafından soruldu
...