0 oy
443 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (14 puan) tarafından
Maydonoz yemiştim gecen gun oda sutu kesiyirmus sonradan ogrendim suan sutum az geliyir yardim edebilirmisniz tekrar nasil çoğalta bilirim

5 Cevaplar

+2 oy
(171 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Süt üretimi beyinde başlar beyinde biter :)) beyin bebek 3 saatte bir emiyor bana sütü 3 saatte üret der ve vücut 3 saatte üretir. Siz acaba sütüm yok mu derseniz beyin süt istemiyor diye algılar süt üretimini durdurur :) o yüzden sık sık emzirin sütünüz artar :)) ama yine de içiniz rahat edecekse kuru üzüm, rezene, kimyon çayı sütü arttırır dereotu arttırır :)) siz sütünüze inanın o bebeğinizi doyurur emin olun ki doyurur :)) 
(14 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden
(110 puan) tarafından
Katılıyorum size hem kaç kilo yedi ki  kesilecek ne olacak o kadar dan
(171 puan) tarafından
Rica ederım :)
(171 puan) tarafından
Aynem öyle :)
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Dereoti,havuc, kuruyemis, bol su,protein agirlikli beslen,tursudan,sirke ve limondan da uzak dur en onemlisi de stresten uzak dur,ne kadar rahat,relax olirsan sütünde o kadar iyi olur
(14 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim
0 oy
(12 puan) tarafından

O öğünlük sütünüz azalmıstır olumsuz düşünmeyin kuru incir yiyip bol su için her emzirmeden sonra 2 bardak için  ve muhakkak 2 4 6 8 şeklinde 2 saatte bir emzirin benim sütüm arttiysa herkezin artar :angel:

(14 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Hiç alakası yok böyle şeylere takılma. Sütü getiren şey bebeğin emme hareketidir. Ama önce senin kendine ve sütüne guvenmen lazım. Süt denen şey içince biten birşey değildir. Her emdiginde yeniden salgılanır. Bol sıvı beslenin. Düzenli uyuyun, duş alın hemen sütünüz iner. Bebeğinizi bol bol öpüp koklayın. Bazen bebeğiniz acikdi mi diye düşündüğünüzde yada ozlediginizi farkettiginizde bile süt iner. Bu mesele de herşey gibi beyinde bitiyor.
(14 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben süt için rezene,anason, ısırgan otu ve kimyonu hepsinden 1er çay kaşığı şeklinde  5-6 bardak sıcak suda demiyorum hepsini iyi geliyor internette denk geldim bu tarife işe yarıyor gibi. Maydanozu limonu salatamda yiyorum azaltmiyor sütumu belki kişiden kişiye değişir.
(14 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
0 oy
7 cevap 526 göst.
23 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nznfrt (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,157 göst.
14 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kbbb (29 puan) tarafından soruldu
...