0 oy
231 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
4 ay 10 gunluk kızım var uykusu beni oldurecek uyumamak için dırenıyor gunduzde uykusu cok hafıf 15 20 dk uyuyup uyanıyo ne yapmak lazım 

1 cevap

0 oy
(171 puan) tarafından
Merhaba güzel anne :)) 

Şuan 4 ay uyku gerilemesi yaşıyorsun aynı zamanda atak dönemindesin :) en zor evrelerden birindesin :) o uykuya direnme var ya zulümmm. İstikrarlı olman gerek. Şuan tam uyku eğitimi aşamasındasın. Çok uzun bi konu detaylı yazamicam ama istersen yine de anlatabilirim :) destek olmak isterim. O uykusuz geceleri çok çok iyi bilirim :)
(88 puan) tarafından
öznur hanım harika bir düzen oluşturmuşsunuz çok guzel azminiz için tebrik ederim hem kendinize hem bize çok faydalı olacak deneyeceğim söylediklerinizi . araştırmalarınızı herhangi bir kaynaktan mi yaptınız yoksa tek bir kitaptan mi ben de sizi tekrar rahatsiz etmemek için ordan destek alayim :) birde banyo konusunu nasıl yapıyorsunuz size zahmet olmazsa? ha bir de son sorum saat 7de uyandı sonra öğlen uykusu ne zaman başliyor? benjm bebeğim 1 aylık aynı düzeni uygulamak erken olur mu sizce şimdiden teşekkür ederim cevabınız için çok sağ olun:)
(171 puan) tarafından
Öncelikle teşekkürler :) Ben çok çok fazla kaynaktan yararlandım ingilizce makaleler, sosyal medya, uyku danışmanları, kitaplar vb hepsini karıştırdım kendime göre uyarladim :) rahatsız etmiş olmazsınız eğer yardım edebilirsem çok mutlu olurum :) banyo konusu dusakabine birlikte giriyoruz ten tene temas yapıyoruz böylece güvenli bağlanma yaşıyoruz aynı zamanda süt üretimi artıyor ve bebek daha sakin oluyor :) özel bir durumu yok normal duşa girip onu yıkıyorum genelde kendimi islatmiyorum bile onu göğsümde yıkıyorum çıkıyoruz :)) öğlen uykusu aydan aya değişiyor sizin bebeğiniz daha çok küçük eğitim veremezsiniz ama alıştırma yaparsanız eğitim de rahat edersiniz :) benim artık 1.5 yaşında öğlen tek uyku yapıyoruz oda 12 gibi oluyor ama sizin sık sık uyutmaniz gerek :))
(88 puan) tarafından
çok teşekkür ederimm :) uygulamayı sık kullanmıyorum cevabınızı şimdi okudum ekran görüntüsü aldım bebeğim biraz daha büyüdüğünde uygulayacağım:) kitaplardan sosyal medyada danışmanlardan destek almaya çalışıyorum ama birine bizzat danışmak gibi olmuyor:) keşke bir yakınım ya da arkadaşım olsaydınız:)) tekrar teşekkür ederim detaylı açıklamalarınız için. var olun :)
(171 puan) tarafından
:)) rica ederim :) inşallah faydam olur :) sormak istediğiniz soruları özelden yanıtlarım :)))
(88 puan) tarafından
çok teşekkür ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

...