0 oy
149 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,026 puan) tarafından
Bebeğim bu ara düzgün emmek istemiyor normalde iştahlı bebek bı memeyi emdikten sonra diğer göğsümu emmek istemiyor zorla emziriyorum resmen ağlaya ağlaya emiyo uykuluyken emiyor bı bide biraz öksürük ve hapşırık var bu yüzden bol bol emzirmek istiyorum ama emmiyor 
Bebek Ayı 75 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Canım gaz sancısı olduğunda kıvranır bebek ayaklarını karnına çekip çekip bırakır şekilden şekile girer. Ağlarken rengi kırmızı bile olur. Gazını iyice  çıkardıktan sonra memeyi emiyorsa gaz sancısı dır. Gaz sancısı olan bebeğin karnı şiş olur karnını elleyince heöen tepki verir kıvranır canım. 
(1,026 puan) tarafından
Evet hepsiini yapiyo karnına elleyince eli ayağı rahats durmuyor
(33 puan) tarafından
Gaz sancısıdır o canım. Kiraz çekirdekli yastık veya peluş al. Fırında alt üst ayarda 100 derecede 2 dk ısıt. Getir bebeğin kıyafetinin üstünden karnına yada ayaklarına koy. Duş aldır, karnına sıyla masaj yap mesela banyo lavabosuma bir havlu ser. İçine bebeğini yatır bir elini başının altına koy, çeşmeden akan su bebeğin karnına gelsin. Hem gazı çıkar hem rahatlar. Gaz damlası da kullanabilirsin tercih edersen.
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Bizde 55 Günlüğüz burun tıkanıklıgı oldugundan bizde aynıyız birini eöiyor diğerine kafasını cevirince ortalıgı yıkıyor ayakta hoplayarak bazen emziriom bazen onuda almıyor burnunu acınca alıyor az yoksa kendi istemwdikce emmiyor bu ara
(33 puan) tarafından
Canım burun tıkanıklığı için burnunu serumla temizlemen lazım mutlaka. YouTube da Osman Gönülal diye uzman doktor var ücretsiz her türlü eğitim videosuna ulaşabilirsin bende ordan öğrendim. Çok faydasını gördüm benim bebeğimde 57 günlük oldu. Bugüne kadar günde en az 4 kere yaptım.
(29 puan) tarafından
Aynen kuzum grip atlattık 20 günlükken o güzden beri serum ve aspiratörle acıyorum burnunu bebede ne olcak minicik burun dememek lazım baya oluo çünkü :)))
(33 puan) tarafından
Aynen öyle arkadaşım, ciddi derecede rahatlatıyor bebeğimi serum verip temizlemek. Grip değilse bile yapıyorum ben açıkçası. Bebeklerde solunum yolu darmış tıkanma ihti alleri çok yüksekmiş. İşi şansa bırakmamak lazım. 4 5 aylık olana kadar yapmaya devam edicem ben. Burunlarından başka nefes nasıl alınır bilmezlermiş o zamana kadar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 912 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.
28 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayasa (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
3 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Masalipk (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
12 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fer00 (32 puan) tarafından soruldu
...