0 oy
165 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (67 puan) tarafından
Merhaba 2 aylik bir bebeğim var. Banyo yaptırdıktan sonra bebegim sırtı göğsü hep nemliymis gibi geliyor. Istanbulda yaşıyoruz. O da sıcaklığı 28 _29 derece arası banyo yaptırıyorum. Banyo sonrası Zıbın ve alt üst takım giydiriyorum. Hatta 1 saat sonra kıyafetlerini degistiriyorum ki banyonun nemi tamamen gitsin diye. Ancak döşünu ve sirtini elledigimde hep nemli gibi geliyor vücut sicakligi düştüğünde yelek giydiriyorum sonrasında çıkartıyorum. Sizde de aynı şekilde oluyor mu. Bir de gece evinizin sıcaklığı kac derece oluyor ve bebegin ustune ne ortuyorsunuz. 
Bebek Ayı 2

3 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
En merak ettiğim konu bekleyim burda
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından
Banyo yaptıktan sonra Bi hararet gibi birşey oluyor, böyle vücut ısısı yükselip terliyor, sonrada kıyafetler i nemli oluyor. Benim oğlum da aynı oluyor, banyodan sonra ter atıyor, sırtı na göğsüne mendil koyuyorum. Isıyı yüksek yapıyoruz üşümek korkusuyla bence o dan oluyor, 28 29 yüksek çok. 
(67 puan) tarafından
Ustunu degistirmektense Mendil koymak mantıklı aslinda en azindan nemini çektiğinde ısındığında rahatlıkla alabiliriz. Şu oda sıcaklığı konusunu kabul edemedim bir türlü sanki olması gereken 25 24 derece soguk gibi geliyor bana da acaba evdeki termometre mi hatalı kafamda deli sorular
(1,641 puan) tarafından
Oda içinde kısa kolla üşümüyorsan o civardadır sıcaklık.
0 oy
(1,641 puan) tarafından
28-29 dereceye bilerek mi getiriyorsunuz ki? 25 yeter banyo yaparken. Zaten banyo suyuyla iyice hararetlenir terlemesi normal yani. Sıcaklık çok yüksek
(67 puan) tarafından
Ya bu sıcaklık konusu kafamı cok karıştırıyor 28 derece falan cok ama sanki 25 derecede cok düşük gibi geliyor. Hasta etmekten korkuyoruz. Ayrıca malesef yanımızda kayinvalidem var ve ev 30 derecede olsa evin sıcak olduğunu kabul ettiremiyorum. Bu yüzden cok tartışıyoruz malesef cocugu usuteceksin lafindan sıkıldım. Anlatamıyorum bebeklerin bizden bir farki olmadigini . Ona kalsa 30 derecede bile kat kat giydirecek. Onun baskısından bende korkuyorum usutmekten.her banyo sonrasi geceleri tedirgin yatıyorum.
(1,641 puan) tarafından
Bi yerlerden rüzgar esmedikçe üşümez ki ya.
Gittiğiniz dr a hemşireye sorsanız sonra o da böyle dedi diye kayınvalidenize söyleseniz. Hatta bi kontrole o da gelsin ne diyim böyle insanlarla da uğraşmak zor.
(67 puan) tarafından
Doktorda aynı şeyi söyledi ceyranda kalmadigi surece üşümez. Defalarca söyledim. Hatta eve hemşire geldi yanında söyledi. Yok bir türlü kabul edemiyor. Her hapsirdiginda usuttu bu diyor normal hapsirmasi arttık bu kelimeyi duymak istemiyorum diyorum. Bir de kizim her ağladığında dibimizde bitiyor neden ağlıyor bu ac mi diye. Istiyorki bebek hic aağlamasın.sinirlerim bozuldu benimde artık. Neyseki bir kaç güne gidecek. Evimde çekirdek ailemle kalmak istiyorum artık.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
1 cevap 199 göst.
26 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nur27 (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Eylül 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Efil36 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
8 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bıdık (626 puan) tarafından soruldu
...