0 oy
213 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (61 puan) tarafından
Merhaba anneler bebeğim 33 günlük. Dün doktora gittik hafif sarılığı var dedi ölçtü 11.8 çıktı. Ama bunun dışında herhangi birşey söylemedi çok önemli birşey değilmiş gibi bir tavrı vardı ama benim ilk bebegim sormak istedim bu durumu yaşayan var mı? Yenidoğan sarılığı geçirmedik. Şimdiye kadarki kontrollerimizde hiç sarılığı var demediler. Önemli bir durum mu acaba ? Bir de ölçülerinden anlayan var mı kaç olursa tehlikeli?

4 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Bizde atlattık iki aylıkken nerdeyse tüm sarılığı silindi en son hafif gözleri sarı oluyo ve o da siliniyo ilerleyen zamanda bol bol emzir emzirme aralıklarını sık tut atlatır merak etme 
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Benim iki cocugumda du 3 ay sürdü.  Cooook yavas yavas düştü  guzel emmelerine ragmen.1.de korktum ama 2. De hiccc korkmadim pek onemsemedim de. 17ve sonrasi sıkıntı  korkma. Sen bol bol emzir o yavasta olsa düşer. Simdi 3. Ye hamileyim biliyorumki o da olacak.  Rabbim bagislasin size.en son gozlerden cekiliyor. Kimseye de kanip sekerli su vermeyin hicbir seye yaramiyor. Tek cozumü doyacak kaka cisle atacak ;)
(134 puan) tarafından
Peki.cok uyuyormuydu geçeme kadar
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi.
Profil image (521 puan) tarafından
Evet canim 3 ay cok uyuyorlar. Ama 2. Cocugum daha canli kanliydi ablasina göre.  Sarılık  olsa da kendi kalkıyordu emmeye filan..ama kizimi ben zorla kaldiriyordum doyurmak icin.
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim oğlum 3 aylık gözlerinde daha var .
0 oy
(57 puan) tarafından
Mrhb canım.benm kızım da 33 günlk bizimde gözlerinde hafif sarılık var.bende bugn götürcem doktora ama en son gözlerden çelikiliyor diyenler var.sanırım sonlardayız biz de.20 ye çıkarsa kork demişti hemşire.ozman riskli.sarılık olan çocuk çok uyur sebebi ise kan şekerinin düşmesi.buyüzden sık sık uyandır emzir uyanmasını bekleme.aç kalırsa sarılık da yükselir
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 249 göst.
14 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alp'inn Annesi (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 559 göst.
0 oy
9 cevap 492 göst.
0 oy
7 cevap 372 göst.
...