0 oy
222 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (501 puan) tarafından
Selam sevgili anneler bebeğim bir hafta sonra 2 aylık olacak ama gün içinde sürekli ya emiyor ya uyuyor ya gazıyla uğraşıyoruz. Kucak dışında hiç durmuyor resmen. Oyuncak vs henüz ilgisini çekmiyor galiba... Ne yapacağım nereden başlayacağım? 

5 Cevaplar

0 oy
(296 puan) tarafından
Bizimki bol bol gülüyor cingiraklarini takip ediyor oyun halısı aldim diğer cingiraklarini da iple tutturdum onunla oynuyor çok çabuk sıkılıyor ama her şeyden youtube den cocuk şarkıları açıyorum sürekli dinledikçe tepki veriyor. Yastığın üzerine ters koyuyorum 30 sn 1 dk sonra sinirleniyo beni takip ediyor etraftaki şeyleri keşfetmeye çalışıyor gülünce gulmeyle tepki veriyor beşiğini seviyor ama sallanmayi sevmiyor cani isterse emzik emiyor öyle öyle geçiyor günler (((:
(335 puan) tarafından
Bebimki de ya memede ya uykuda. Günde 2 öğün keyif saati var. O saatlerde uyumuyır tok olunca sürekli izliyor etrafı. Bir de akşamları aglama saatimi car. Hiç şaşmıyır. Bu aralıklarda kucahıma alıp evi gezdiriyorum. Dolapları perdeleri tanıtıyorun:)))) farklı şeyler görünce aglamıyor onlara dikkatlice bakıyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyun halısı kesinlikle çok sevdi benim bebeğim yüz üstü yatır çıngırak salla onu takip eder hoşuna gider 
0 oy
(176 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi kendine özeldir tatlım her şeyi yapacağı günler gelecek sırası var onun için. Ben o uyanıkken sürekli konuşuyordum yakın temasla beni dinlemesini sağlıyordum belli süre sonra kendisi de konuştuklarıma ses çıkararak tepki vermeye başlamıştı. Bebeğinle bol bol konuş sırt üstü egzersizleri yaptır ama bunu yaparken yanından ayrılma tehlikeli olabiliyor. Oyuncaklarla ilgilenmesi için erken olabilir benim bebeğim de 3 buçuk aylıkken oyuncakları keşfetmişti. Ama 2 aylık dönemde bol bol ten tene temas kurup sevdiği ses tonunda konuşmak onu inanılmaz sakinleştiriyordu. 
(176 puan) tarafından
Sırt üstü değil pardon yüz üstü yanlış yazmışım
0 oy
(292 puan) tarafından
Oyun halısı da çok mutlu. Yukarda aynası var hisirtili kitlaplari var onlara bakıp bakıp gülüyor. Her sabah kitap okumaya çalışıyorum. Çıngıraklar falan şimdilik bunlar canım
0 oy
(435 puan) tarafından
Bizde 64 günlüğüz, gün içinde 1 saat uyur 1 buçuk saat uyanık kalır genelde gündüz. Oyun halısı aldım onu çok sevdi içinde duruyor. Onda dururken arada şarkı filan açıyorum, onunla sohbet ediyorum dinliyor. Çıngırak takip ediyor ama daha tutmayı bilmiyor. Kucakta evi gezince seviyor, ama daha kafamızı tam tutamıyoruz. Beşiğinede dönen oyuncak aldım ordada vaki geçiriyor onları izliyor. Dün aşımızı olduk huysuz idi ama bu gün şükür daha iyi. Bizimde arada krizlere girdiği oluyor, atak haftalarında:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,181 göst.
0 oy
1 cevap 166 göst.
22 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yasemin Ömer (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
22 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Umudun bekçisi (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
30 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 28mart (191 puan) tarafından soruldu
...