0 oy
444 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (100 puan) tarafından
Bebeğim iki aylık gündüz emzirmek işkence bir haftadır. Evin içinde gezdirerek zorla emzirtiyorum. Akşam uykusuna 7 de yatıyor. Akşamları iki saatte bir ses ediyor uykuda emzirtiyorum tekrar yerine bırakıyorum uyanmadan. Sorum şu ki gündüz emmesi çok iyi değil akşamları saatte bir uykusunda emzirteyim mi yoksa durumun düzelmesini mi bekleyeyim? Bu sefer geceleri saatte bir emzirttiğim için hep alışıp uyanmasın mı sonradan. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence elleme uyusun acıkınca uyanır. Benimki 3 aylik. Hic ellemiyorum
(100 puan) tarafından
Benimki de acıkınca uyanıyor zaten emzirdikten sonra yatıyor tekrar daha doğrusu uykuda emiyor zaten. Gündüz emmediği için pek geceleri daha mı sık emzirtsem diye düşündüm.
tarafından
Anladım. Alisabilir canim
-Reklam-
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Meme reddi yaşıyorsunuz. Sabah ayakta şarkı söyleyerek deneyin, emzikle kandırarak deneyin, duşta emzirmeyi deneyin, yatarak deneyin. Uyuyunca alın emzirin. Uyandığı gibi sersemken emzirin. gece saat başı emzirmeyin. 3-4 saatte bir emzirmeniz yeterli. 2-10 ay arası sürdü kızımın. Allah kolaylık versin. Emmediginde sağıp kaşıkla veya şırınga ile verin. 
(100 puan) tarafından
Dediklerinizin çoğunu gündüz yapıyorum zaten. Bu sefer acaba yeterince doyuyor mu diyorum. Uykudayken emmesinde sorun olmadığı için saatte bir emzirteyim mi dedim ama galiba dokunmasam daha iyi bu sefer gece düzeni de bozulacak.
0 oy
(269 puan) tarafından
Emzikle kandırıp veriyorum bende memeyi önce emzikle sakinlesiyor hemen çıkarıp memeyi veriyorum 
(100 puan) tarafından
Benimki emzikte tutmuyor ne yaptıysam tutmadı bor türlü onun için emzikle de kandıramam
(269 puan) tarafından
Benimki çok çok etmiyor vallahi o atiyor ben veriyorum o atiyor ben veriyorum
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Ne zaman uyanırsa o zaman emzir. Biraz sabret gündüz de dönecek memeye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
...