0 oy
166 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (55 puan) tarafından
tarafından kapalı
 Bebeğim 38 günlük iki gündür huzursuz  çok kusuyor gaz problemimiz vardı  ama bu kadar degildi gazini  çıkarana kadar agliyor cikarsa bile yine de  agliyo  karnı da şiş emdiğini geri  kusuyo yardımcı  olun kızlar ilk anneliğim doktora randevu aldım ama  cumaya anca bulabildim  acile götürmelimiyim sizce 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(77 puan) tarafından
Merhaba bende aynı durumdaydim sizin gibi gaz damlası vs kullaniyor musunuz? Doktorum bana biogaia vermişti bağırsak düzenleyiciymis. Ama gaza bir faydasi olmadı sonra biraz rezene verebilirsin dedi mamasina önce 1 haftaa 1 çay kaşığı sonra 2 çay kaşığı rezene kattım. Emzirirken yatağına sıcak su torbası koydum yatağı iyice ısıtıp yatırdım uyurken ayaklarını sıcak tuttum kendim de her akşam rezene içtim biraz rahatladı son 3 gündür bırakmıştım bugün yine gaz sancısından ikiniyor çırpınıyor husursuz size de tavsiye ederim doktorunuza danıştiktan sonra. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
1 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mnçakir (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
...