0 oy
384 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (82 puan) tarafından
tarafından kapalı
ben çocugu mu emziriyorum ama sütüm az stresten dolayı stresim kaynanam yüzünden beraber yaşıyoruz size sorum şu sütüm az olduğu için bebegim kısa emiyor ve bırakıp ağlıyor bende ozaman mama yapıyorum kaynanam sen çocuğunu emzirmiyorsun böyle annelik olmaz çocugun gelişmemiş yok bilmem çocuğun zayıf kilo almıyor kaynanam böyle dedikce ben sinirleniyorum kafaya takıyorum çok dedikleri ne yapim neolur allah rızası için akıl verin...  Bebegim 4 Aylık
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
Kulaklarını kapat duyma bebeğini oldukça odanda tek emzirmeye çalış bol bol su ve vişne hariç meyve suyu kayisi şeftali li 
(82 puan) tarafından
Olmuyor onuda denedim off
(615 puan) tarafından
Kaynanı duyma anne olan sensin ve hiç bir anne yavrusunun kötü olmasını istemez stresten sütün kesilir. Hiç bir şey duyma sadece bebeğine adepte ol. Bol su iç.
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Eşine söyle anlat durumu veya sen söyle. Bu şekilde çocuk büyütmek çok zor olur senin stresinde her defasında çocuğuna geçer. İlerleyen zamanlarda kaynana olan sinirini çocuktan alırsın. Tavsiyem bu durumu eşinle çöz. 
(82 puan) tarafından
Eşim biliyor ses etmiyor
(32 puan) tarafından
Neden ses etmiyor o annesi olabilir ama sende bir annesin
(82 puan) tarafından
Çok sessizim ondan
(82 puan) tarafından
Sütüm buyüzdende kesiliyor
(32 puan) tarafından
Sende cevap ver her dediğine. Ben annesini en iyisini ben bilirim falan de
0 oy
(308 puan) tarafından
Bol bol yeşillik ye maltlar var alkolsüz onlardan iç muz ye lactamil anneler için onu iç tahin helvası pekmezli tahin ye tavuk sulu corba iç rezene papatya anason soğan yulaf ezmesi bunlar süt yapar birde kaynananı takma vakit buldukca dinlen uyu yalnız maltana ve muz süper süt yapıyo benim gece tasıyo sütüm cnm 
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum emziriyorum yetmiyor mama yapıyorum üstüne . Emziriyorsunuz doymazsa mama veriyorsunuz doysa zaten vermezsiniz yanlış konuşmuş kaynananiz .
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Odana çekil, iki göğsünü de uzun uzun emzir. Her bir emzirme süren enaz 15 dakika olacak. Emzirmek öncelerde zahmetli bir iştir. Sonrasında ise çok zevk alırsın. Düzenli uyu, duş al, stresten de uzak dur. Sütü getiren şey bebeğin emme hareketidir. Ne yersen ye ne içersen iç sık sık emmezse süt azalır. Kaynani da çok takma kafana. O bebeğin annesi sensin en iyisini sen bilirsin. Kaynanan dedi diye değil, bebeğinin iyiliği için sütünü arttırmaya çalış. Başaracaksın bak kendine inan. 
0 oy
Profil image (211 puan) tarafından
Sutunun az oldugunu nerden biliyosun sagdin mi nekadar cikiyo sut
(82 puan) tarafından
Sagdım 2 çay kaşığı geliyor sütüm
0 oy
(20 puan) tarafından
Canım Allah kolaylık versin...bundan Bi kaç sene sonrasını düşün güzel şeyler hayal et, bebeğin büyüyüp annem diye sana sarılacak ve sadece ikiniz olacaksınız.. Bide abarta abarta su iç o suyun göğsüne süt olarak ineceğini düşünerek.. Ben ilkimde bilemedim suyu ihmal ettim su dışında herşey yedim içtim bi işe yaramadı ancak kilo aldım.. Ama ikinci de şuan içtiğim su süt olacak dedim ve şişelere her yere su koydum içip durdum hem çok güzel kilo verdim.. Sütün var sesin.. Buna inan.. 
0 oy
(352 puan) tarafından
Kim olursa olsun anne sütü  yetmeyen veya hiç olmayan annelerin yanında bu şekil insanların toplumdan uzaklaştırılması gerekiyor bakın toplum dedim kaynanası ile oturuyor ve bu laflara maruz kalıyor kaldıkça sütü azalıyor. Yatacak yerleri yok.

Kimse kimsenin anneliğene laf etmeye cüret edememeli

Canım benim sessizim diye bişey yok. Eşin de ses etmiyorsa daha da diyeceğim bişey yok

Büyük konuşmuyorum resti çekerim 

Şahsen ben en ufak bşr hal hateket ya da şaka iöe espri gibi söylenen ama beni inciten şeylere tepki verdim. Sana vur kıp çarp demiyorum ama kaynanamın 1 lafı benim strese sokup sütüme sebep olcaksa kaynanayı tanımam.

Bu konuda çok hassas olduğum için yorum yaptım. 

Sütünü artırmak içinde çok çeşitli tariflar var onları yapmaya çalış Allahın izni ile artar inşallah. 
0 oy
Profil image (217 puan) tarafından
Benimkide memelerin bozulmasın die vermiyosun demişti eltimle kaynanam takma bile 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
25 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selma123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
24 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selma123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
26 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selma123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 366 göst.
20 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selma123 (82 puan) tarafından soruldu
...