0 oy
255 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (300 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler. Kızım 5 aylık. Normalde uykusu çok düzenli sakinn bir bebek. Akşam 18.30 ile 19.00 gibi uyur sabah 07.00 ye kadar. Emzirmek için 2 saatte bir ben kaldırırım uykuda emer yatar. Fakat 2 gündür hiç olmadığı kadar mızmız huysuz. Emmek istemiyor ne gece ne gündüz  sebepsiz yere ağlıyor. Özellikle emzirmek için yatınca çok ağlıyor. Ayakta oyun yaparak emzirmye çalışıyorum. Daha önce hiç böyle şeyler yaşamadık. Dişi mi çıkıyor diye baktım fakat bişey yok gibi. Atak haftasına baktım yarını gösteriyor. Oyun istemiyor emmek istemiyor gündüz uykusuda çok kısa ve zor. Ne olduğunu anlamadım. Bugün sağlık ocağında dr a sordum normal bebek bu dedi. N e yapacağımı şaşırdım. Bu tarz şeyler yaşamış olan var mı acaba? 

1 cevap

0 oy
(186 puan) tarafından
Günü gününe olmuyor bildiğim kadarıyla. Başlamıştır atağı. Bıktık bu ataklardan :) o biter diş başlar diş biter atak başlar. Öyle böyle geçiyor günler işte :) Allah sağlık versin hepsine.
(300 puan) tarafından
Günü gününe olmadığını bilmiyordum çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bu zamana kadar hiç atak belirtimiz vs olmayınca bilemedim ne olduğunu. Çok zormuş cidden. Hiçbir şekilde memnun olmuyor sürekli kucakta sebepsiz ağlamalar vs derken o kadar zamandır ilk kez zorlandım. Çok haklısınız biri biter öteki başlar. :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 466 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
1 cevap 317 göst.
...