0 oy
393 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (328 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 4 aylık öksürük vardı sağlık ocağına götürdüm polikinlige sevk etti bronşit olmuş yatis verdiler evde 2 tane daha yavrum var yatış kabul etmedim eve hava makinasi aldık antibiyotik verdi bunlarla evde gecirebilirmiyim hata mı yaptım bebeğimi yatirmamakla
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(380 puan) tarafından
Antibiyotik ve damla kullaniyoruz gecirmedi bugun hava makinesi aldik biz de. Hastanede buhar verdiler yarin evde ilk kez vericez salgin varmis insallah atlatiriz cabucak. 3 gundur gecmedi bizim malesef. Allah sifa versin.
(328 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ins evde geçer ya çünkü bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından
Lütfen üzülmeyin, iki yavrunuza daha varmış. Biz kaç kez olduk ve hepsini evde atlattık. Biraz uzun sürebilir, yani 15 gün falan sürüyor. Antibiyotik ve havaların saatine dikkat edin. Hastalıktan çok terliyor lar, sırtını ve göğsüne mendil koyun ki nemli kalmasın. Odayı sık sık havalandıran. Birde burnu nu devamlı serum fizyolojik su ile temizleyin ki, hem balgam gitsin hep burnu açık kalıp rahat nefes alsın. Çocuk hasta olunca çok zor oluyor, Allah şifa versin yavrunuza inşallah. Kendinizi suçlu hissetmeyin, diğer yavrularınızında size ihtiyacı var. Havalar açıyor, endişelenmeyin. 
(328 puan) tarafından
İçimi bı nebzede olsa rahatlattiniz güzel yorumunuz için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 446 göst.
0 oy
4 cevap 364 göst.
8 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Süt kuzusu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
19 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Baharda papatya (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 595 göst.
...