0 oy
964 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (260 puan) tarafından

image

Kaka yapmak için alt açmamı bekliyor böyle sarı köpük köpük yapıyor kakayı parçacıklı sadece anne sütü ve su içiyor 

Su da idrarında yavruağzı renk lekelenme olduğu için içiriyorum

Bebek Ayı 37 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(761 puan) tarafından
Doktor mu su verin dedi. Benim bebeğimde de 10 günlük olana kadar vardı.  Bol bol emzir yetersiz beslenmeden okur dedi. Bende daha sık emzirdim geçti. Ek gıdaya başlayan bebeklerde su verin diyorlar bildiğim kadarıyla. 
(260 puan) tarafından
Ne kadar sık emzirsem de geçmedi su verince geçiyor. Doktor demedi ama kendim hemşireyim günde 5 ml içiriyorum sadece zaten 1 öğünde midesi 50 ml kadar minimum süt alabiliyor. 5 ml kaynamıs soğumuş su içiriveriyorum bende.
(761 puan) tarafından
Anladım insallah önemli bir şey değil kakasi . Benin bilgin yok ne yazık ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğim ilk doğduğunda sarılık olmuş ve beşinde turuncu kristallenme olmuştu doktor ek gıdadan önce kesinlikle su vermeyin anne sütünün çoğu su bol bol emzir yada mamada su ihtiyacını karşılar erken su vermek bebeklerin bağırsak florasıni bozar çok demişti isterseniz doktorunuza bi danışın 
(260 puan) tarafından
Ne kadar sık emzirsem de geçmedi sarılık da olmadı hiç. su verince geçiyor. Doktor demedi ama kendim hemşireyim günde 5 ml içiriyorum sadece zaten 1 öğünde midesi 50 ml kadar minimum süt alabiliyor. 5 ml kaynamıs soğumuş su içiriveriyorum bende.
0 oy
(638 puan) tarafından
Gazı var fena halde ondan köpük. Ama su vermek iyi değil de mu dedi su ver diye
(260 puan) tarafından
Gaz masajı da yapıyorum o kadar... Huzursuz bi de demek gazdanmış
(260 puan) tarafından
Doktor demedi ama kendim hemşireyim günde 5 ml içiriyorum sadece zaten 1 öğünde midesi 50 ml kadar minimum süt alabiliyor. 5 ml kaynamıs soğumuş su içiriveriyorum bende günde
(638 puan) tarafından
Siz bilirsiniz tabi ama mevsim yaz değil çocuk çok su kaybetmiyor midesi hazmetmeye hazır değil. Şöyle düşün bi de biz bile aç karnına çok su içersek midemiz bulanır huzursuz oluruz. Anne sütünün çoğu su ayrıca bi de su verince içi de bulanır bence çocuğun.
0 oy
(303 puan) tarafından
Gazdan olduğu aşikar ama ben 40ina kadar su vermemiştim..sonrasinda gunluk 5 ml kadar veriyodum siz bolca su icin sutunuzden alsin suyu bide suyu verme sekliniz de onemli biberonlarda gaz oluyo. 

Ben cok gazli bir insanim korkuyordum oglumda da olacaj diye ve ilk zamanlar meme tutmadi 3 aya kadarda silikon ucla emdi. Ama anticolic biberon sayesinde gaz sorunu hic yaşamadık ciddi sekilde. Kimyon cayida ictim elbette. 

Suyuda anticolic biberonla verin verecekseniz. Tavsiyem bu olur
(260 puan) tarafından
Şırınga yada kaşıkla veriyorum deneyeyim teşekkür ederim
0 oy
(40 puan) tarafından
İlk zamanlar benim bebegimde böyle kaka yaptı suyla ilişkisini bilemem ama bağırsaklari yeni yeni asıl calismaya başladığı için diye düşünüyorum.bende hemsireyim sıkıntı yapmadım belli bir süreden sonrada devam etmedi zaten normal yapmaya başladı 
(260 puan) tarafından
Çok sağolun takip edeyim bakalım

İlgili sorular

...