0 oy
731 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (82 puan) tarafından

Kizlar sorum yukarı da gebelik belirtilerim var bebegim 4 aylik acil cvp yaa :(

9 Cevaplar

0 oy
(165 puan) tarafından
Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz canım. 
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Olmaması lazım ama eğer küçük de olsa yırtılmışsa hamile kalabilirsiniz ama inşallah olmamıştır test yapın
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Prezervatif i doğru şekilde kullanıp sonrasında kontrolu yapıyorsanız düşük ihtimal. Ama uygun şartlarda kullanılmıyorsa gebe kalınabilir 
0 oy
(118 puan) tarafından
Ben kaldım canım şuan 15 haftadayiz. Adetim bitti birkaç gün sonrası tek ilişkimiz oldu eşim korunmustu sonrasında zaten bende isteksizlik vs oldu yaklastirmadim yanıma. Gebelik çıktı. 2kizim vardı şimdi oğlum olcak 
(1,370 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın. Ay böyle ikinci üçüncü doğumları görünce hevesleniyorum yazıyorum hemen, ama çok da korkuyorum :)
Kızım 21 aylık oldu, hamileliğim de çok zor geçti bebeklik dönemi de öyle geçti kolikti meme reddi falandı, iştahsız ve bana aşırı yapışık bir prensesim var, varlığına hergün şükredebiliyorum herşeye rağmen ve bir kardeşi olsun istiyorum, ama vallahi gözüm de çok korkuyor çünkü, doğumu yaptım eve geldim hep tek başına kaldım sezeryanlı olmama rağmen malum pandemi, gerçi pandemi olamasada, herkesin kendi telaşı olduğu için... yaştan dolayı çok bekleme şansım da yok biraz geç anne oldum çünkü.. Tecrübelerinizi dinlemek isterim çok zor mu yoksa ikinciler daha mı rahat oluyor :)
(118 puan) tarafından
Valla uzun olucak ama şöyleki ben 26 yaşındayım ilk kızım erken doğdu sezeryanla kaynanamla bir oturuyordum çok zordu 1 aylık kuvozden çıkmış bebeğe kuymak yedirirdi neyse evimizi ayırdık farklı şehre kızım 16 aylıkken tekrar hamile kaldım ikinci kızım doğdu arası tam 25 ay. İlk bebeğim kolikti bu arada ve aşırı ilgi gerekiyordu erkenndogdugu için sorunları vardı. Sonra kardeşi oldu onu biraz bosladim ister istemez bebek uyucak sus telefon izle bebek uyanır ağlama şeker ye git öbür odada dur gelme yanıma falan çünkü ses yapıp uyutmuyordu. Iyi kötü büyüdü oda ayaklandı birlikte oynadılar yaramazlık yaptılar en iyi arkadaş oldular şimdi biri 4 biri 2 yaşında bazen çok güzel oynarlar bazen kıyafet oyuncak toka kavgası ederler saç baş girip ama olur o kadar diyorum şimdi üçüncüsü erkek olacak bakalım zor olucak onu biliyorum ama geçiyor bunu bilmek yardımcı oluyor insana. Çok kez ağladım yetemedim yapamadım diye ama hepsi geride kaliyo birbirlerine çok güzel arkadaşlık ediyolar bunu görmek paha biçilemez  :)
(1,370 puan) tarafından
Cevap için teşekkür ederim canım Rabbim sağlık ile bana da ikinci nasip eder inşallah.
(118 puan) tarafından
Rica edeerim inşallah hayırlı evlat olsunlar en güzel şey kardeş şu dünyada
0 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Sabah aç karnına test yap. En iyi sonucu alırsın
0 oy
Profil image (2,224 puan) tarafından
Prezervatif delik se olur. Yoksa olmaz 
0 oy
(485 puan) tarafından
Benim başıma gelmedi a kuzenim kaldı valla 
0 oy
(6,550 puan) tarafından
Oğluma hamile kaldım canım yırtık falan da değildi
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Benim arkadaşım kaldı hemde ikizleri oldu

İlgili sorular

...