0 oy
731 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (299 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jsjskdldnfnkfkrnrnkrkrktm nfjrkrkkrkrmrnt jfkrkrkkrkr
Bebek Ayı 14 gün

21 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından
Merhaba, nasilsiniz? Gecti mi depresyon sureci. Tekrar okudum da yazilanlari bazen guldum bazen huzunlendim. Zaman gectikce nasil da iyilesiyoruz. Bebegimizle yeniden buyuyoruz degil mi? Ise ne zaman baslicaksiniz? Bir de ayrilik sureci var fena. Aksam gelsek de gecmicek o saatler bize. Rapor aliyorum alabildigim kadar. Allah evlatlarimizi korusun ve yuceltsin.
(299 puan) tarafından
Canım çok teşekkür ederim bebek sağ olsun depresyona girecek vakit bırakmıyor :) o süreç epey sancılı geçti evet neredeyse 2 aylık olana kadar hergün ben yetersiz kötü bir anneyim diye ağladım şimdi de bazen ağlıyorum ama çoğunda bebeğime olan sevgimden dolayı içim gidiyor resmen gaz sancıları fena yoruyor bizi oda geçecek inşallah evde bir düzenim oturdu ama asla eskisi gibi değil tabi istediğim zaman istediğimi yapmak yok özgürlük bitti ama olsun oda geçecek ben işe eylülde başlayacağım kara kara düşünüyorum şimdiden nasıl bırakırım bebeğimi diye Allah sabır versin anne olmaz zor sizin nasıl gidiyor
(299 puan) tarafından
Bu arada sen nerde çalışıyorsun bebiş ne kadarlık
(52 puan) tarafından
Sukur ben tam alistim diyemem ama o halim yavas yavas geciyor. Eee konfor alanlarimizi terk ettik. Konfor alani komple yok oldu :) bir sekilde baglandik.. kaygilar endiseler. Biz burun tikanikligini geciremiorz. Gece tikaniyor hep. Damla vs. Boyle boyle 3 bucuk ay oldu. Ben muhasebede calisiyorum. Hesap kitap. Nisan basinda baslicam ise ama hiic hazir degilim. Annem ile kayinvalidem donusumlu bakicaklar. E duzen bozulcak bebegimle rutinlerim bozulcak. Kitap okuyoruz dans ediyoruz vs. Hep hafta sonuna artik. Diyorum kendime bebeginin guclu bir anneye ihtiyaci var. Sonra cok pisman olurum birakirsam isimi. Ülke sartlari malum. Maddi manevi yaninda olucaz bebeklerimizin. Allah gonlumuze genislik ferahlik versin.
(299 puan) tarafından
Kesinlikle öyle istediğin zaman uyumak uyanmak yok bebek ne isterse öyle istemese yemek yemek bile yok:) ama şükür günden güne biraz kolaylıyo demi mesela pusette koyup hızlıca kahvaltı iş yapmak gibi oyun halısı  bazı oyuncaklar biraz oylamaya başladı ama genede kucakta gezdirmek zor geliyor bel fıtığı olabilirim burun tıkanıklığı için kanzın buhar makinesini aldık 2 saat falan çalıştırıyorum burnu kapanmıyor fazla ayrıca uykudan hemen önce açıyorum burnu kapalı memeyi tutamasa yıkıyor ortalığı :) gaz bitti mi sizin bebişte bizim en büyük derdimiz o birde artık kakatı 5 günde bir zor yapıyor sanırım oda rahatsız ediyor hoplatarak gezdirmek iyi geliyor ben eylülde işe dönecem ama şimdiden efkarı bastı insan çok üzülüyor hem çalışmak istiyorum hem bebeğimi bırakmak istemiyorum ama dediğin gibi her şey onun geleceği için bir noktada mecburuz insan ona da alışır
(52 puan) tarafından
Nelere alişmiyor ki insanoglu.. d vitaminini degistirdim. Ocean 400 kullaniyorum. Icinde zeytinyagi da var. Faydasi muhakkak.. gaz arada yokluyor tabi. Her gece biogia ve gunduz de nurse hrvay damlalara devam ediyiruz.. Allah saglik, selamet versin. 20 yasina gelince, onlar izin vermeden odalarina giremicez  Allah gonlumuze genislik versin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 351 göst.
6 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Maya95 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,143 göst.
20 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Milgem89 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 257 göst.
8 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayze (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 622 göst.
14 Ağustos 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ayazınannesiyim (111 puan) tarafından soruldu
...