0 oy
372 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (243 puan) tarafından
Merhaba anneler, tecrübelerinize ihtiyacım var ne yapabilirim. Ne sebze ne meyve, yumurta, peynir, zeytin, yoğurt... Aklınıza ne gelirse hiç birini yemiyor. Yemek yapıyorum, çorba yapıyorum, börek, poğaça yapıyorum, önceden bunların içinde biraz yerdi şimdi onu da kesti. Eskiden yediklerini de yemiyor. Bugün tüm gün sadece beni emdi saatlerce... Ve bir parça ekmek yedi. Bana yardımcı olun lütfen ne yapabilirim? Şimdiye kadar ne zorladım, ne boşladım, ne erken başladım ek gıdaya ne geç. İlk başlarda yumurta yoğurt falan yerdi sonradan bıraktı hep bunları yemeyi. 
Bebek Ayı 25

3 Cevaplar

0 oy
(1,279 puan) tarafından

Bence bi doktora gidip degerlerine baktirin istahsizlik sebebi ne iştah icin takviye onerir belki 

Memeye güveniyorsa memeyi kesmeniz gerekiyor gibi görünüyor 
(243 puan) tarafından
Merhaba, kilosu ve boyu çok iyi yaşına göre iştahsız değil aslında, sadece meme ile besleniyor :( ama ben eşimi de ikna edip bir değerlerine baktırmak için gidicem, böyle olmuyor çünkü.
(1,279 puan) tarafından
Ama büyümüş artik meme yi tamamen birakmasaniz bile yemek yemeye alismasi lazim ogun saatlerini belirleyin mesela sabahları meme degil kahvalti yapacagini bilmesi lazim artik çocuğun karnini memeyle doyurmaya devam ederse hic alismaz ac kalcak diye kiyamayip vermeyin tabi bu benim dusuncem yine de siz bilirsiniz yasli teyzeler gibi konuştum ama durum bunu gosteriyor
(243 puan) tarafından
Çok haklısınız, azı dişleri çıksın diye bekliyorum 2si çıktı 2si kaldı sonra kesicem zaten kendimize bir yol belirli em, Allah tan çalışıyorum yarım gün. Sabah kahvaltı ve öğlen yemeğini yiyor ama çok kısıtlı besinlerle, bu aralar o besinleri de kesti ben de çok endilelendim. Sütten tamamen kesilince besinlere yavaş yavaş alışır mı diye düşünüyorum...
(1,279 puan) tarafından
Alisir insallah siz ve siz calisirken bakanlar kararli olursaniz saglikla büyüsun insallah
(243 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Benim bebeğim de sevmez oldu çok az porsiyon halinde verin değiştirin sürekli ve gerçekten tabağın çok faydası oluyor sürekli farklı tabak farklı kaşık çatalla sunuyorum. Bugün sadece yumurta beyazı yedi. Baktım hiç birşey yemiyor bir kaç dilim muz süt Kayısı yulaf karışımı yaptım makine den geçirdim az az verdim içti deneyin içeriyi değiştirerek tatlı tuzlu karışım yapıyorum Tarhana lı pankek falan yapıyorum. 
(243 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önerileriniz için denicem
0 oy
(40 puan) tarafından
Canım naptın geçen sene yazmışsın ama duzeldimi iştahı inşallah duzelmistir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 183 göst.
0 oy
5 cevap 388 göst.
8 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Melike yılmaz (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
24 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysun.1986 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
...