0 oy
553 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba, doğumdan sonra 14 ay geçti hala adet olmadım. Doktora gittim normal emzirdigin için dedi ama emzirmeyi bırakman gerek olabilmek için dedi. Ben bırakmak istemiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı? İkinci çocuğu düşünüyoruz tabi adet olmadığımdan o da olmuyor bu yüzden

9 Cevaplar

0 oy
(3,656 puan) tarafından
E memeden kesmeyi bekle canim ne acrlesi var :)
(8 puan) tarafından
Zaten çocuğun bir acelesi yok ne zaman olursa tabi de. Adet olamamaktan endiselendim genelde bir sene sonunda olunur falan diyorlarda. Biraz endiselendim.
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Bende ilk doğumdan sonra 1 sene adet olmadım sonra düzene girdi 2. doğumu yaptım bebeğim 9 aylık hala adet olmadım evet emzirildigi sürece olmamak normal endişelick bir durum değil. Hamile olmamaniza engel olacak bisey de yok. 
0 oy
(95 puan) tarafından
Ben bebeğim 5 aylıkken oldum adet her keşfe farklı olyor normal bişey bence bogle geç olması..bende emziriyorum 
0 oy
Profil image (315 puan) tarafından
Nasıl yani adet olmdığı İcin mi bebek olmyr aslında olablyormş diye duydum emzirirken 
(8 puan) tarafından
Yumurtlama olmadığı için adette olmuyor. Eğer ilk yumurtlama adet olamadan dollenirse bebek olur anca tabi. Yani ben böyle biliyorum.
0 oy
(676 puan) tarafından
Oğlum 2yaşına gelene kadar adet görmedim normal yolla çok sıkıntı veriyordu bana adet olamamak sinirli olmuştum şişkinlik çok oluyordu doktorum bana doğum kontrol hapı verdi her ay onunla kanama görüyordum oğlum 21aylıkken bıraktım kontrol hapını 2yaşında memeden ayırdım ve ilaçsız ilk defa doğal yolla adet oldum ama 2ay sürdü 3.ay sürpriz olarak hamile kaldım:) şimdi 6buçuk aylık hamileyim 
(8 puan) tarafından
Emzirirken dogum kontrol ilacının zararı yok mu acaba? Ay darısı başima
(676 puan) tarafından
İlacı kullanmaya başladığımda oğlum 1yaşındaydı ve en hafif olan Yazz adında doğum kontrolü kullandım hiçbir sıkıntı olmaz dedi demişti doktorum. Adet olamamak çok sıkıntı gelse bir dert gelmese ayrı bir dert :)
0 oy
(403 puan) tarafından
Değişiyor tabiki kimine göre 7;5 ay olacak doğum yapalı emziriyorum 6 aylıkken oldum şimdi daha olmadım ne zaman olurum bı daha bilmiyorum
0 oy
(1,078 puan) tarafından
2 yıla kadar olamamak normalmiş, ama emzirmekle ne kadar alakalıdır tartışılır. Ben 52 de oldum mesela ki eski insanları da düşünürsek emzirdiği halde hemen çocukları sıraya dizmişler. İnşallah en yakın zamanda olursunuz da vücut rahatlar
(8 puan) tarafından
İnşallah, teşekkür ederim.
0 oy
(208 puan) tarafından

Canım birşey olmaz sadece çok ödem olur biraz kilo vermekte zorlanirsin ben öyle olmuştum bende tam 1 sene adet olmadım kesme emzirmeyi ben tam 27 ayına kadar emzirdim :)

0 oy
(1 puan) tarafından
Beyin prolaktin hormonu salgiladiğı için süt veriminiz devam ediyor ve bu hormon salgilanirken malesef adet görme olasılığınız çok düşük. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 407 göst.
0 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
...