0 oy
176 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Bebegim genel olarak anne sütüyle besleniyor. Ama misafirlikte felan mememi cıkaramıyorum mama veriyor. Son 2 haftadır. Bebegim memeyi tutmak istemiyor. Çok bagırıyor. Bir şekilde sakinleştirip tutturuyorum. Özellikle sol gögsümü hiç tutmak istemiyor. Napabilirim bilmiyorum. Emzirme danışmanları çok pahalı. Bana bir yok gösterin lütfen. 
Bebek Ayı 4

1 cevap

0 oy
tarafından
Temas derneği sitesine girip anne destek hattına basın bulunduğunuz il ilçe ya da size en yakın ilçeyi seçin orada ki emzirme danışmanına WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz oradan ücretsiz annelere destek olunıyor tamamen anne sütü gönüllüsüyüz. Ayrıca misafirlikte göğsünüzü neden açamıyorsunu, müsait bir yere geçip emzirin bebeğiniz çok çok daha önemli gerekirse bebeğiniz rutin oluşturan kadar ne siz bir yere gidin ne de biri size gelsin. 1 damlası bile mucize olan bir şeyden bebeğinizi mahrum bırakmayın. Biberon ve emzik başlıca meme reddi sebeblerimiz. Tabi ki altta yatan başka şeyler de olabilir. Mesela benim bebeğim de sağ göğsünü emmek istemezdi çünkü hep sağa geldiğinde ya dikkatini birşey çekerdi ya da oyun isterdi emmezdi bu şekilde süt azalıyor tabi ki sağım da yapamayınca. Mümkün olduğu kadar emzirin sık sık emzirin mama vermeyin zaten sütünüz var bebeğinize yetiyor başka sebebler yüzünden mama verdiğiniz zaman tabi ki bebeğiniz büyüdü herşeyin farkında hangisi cazip gelirse onu tercih edecektir. 
(35 puan) tarafından
Çokkkkk tşk ederim. Ne kadar kibar anlatmışsınız. Çok sagolun
tarafından
Rica ediyorum ne demek şuan bile eğitimdeyim emzirme danışmanlığı ile ilgili  mesela anne sütü herşey lütfen herşeyi bir kenara bırakın gerekirse evinizi 1-2 gün temizlemeyin emzirme kampı yapın kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın önceden 1-2 günlük yemeği hazır edin onun dışında sürekli emzirin eğer gerçekten inanırsanız başarılı olursunuz.  Çünkü anne memesi sonu olmayan bir pınar ve emdikçe bu pınar hep aktif devam edecek inanıyorum yaparsınız yeter ki isteyin kendinize sütünüze bebeğinize güvenin :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
5 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tazeaaanne1 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
5 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tazeaaanne1 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 285 göst.
6 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kbr.068 (30 puan) tarafından soruldu
...