0 oy
120 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (729 puan) tarafından
Kızlar oğlum 6 7 gündür hasta önce burnu aktı serum fizyolojik ile sürekli temizledim ama sonra öksürük eklendi. Sağlık ocağındaki doktor antibiyotik yazdı. Aynı günün akşamı çocuk kliniğine götürdük ordaki doktor da antibiyotiğe devam edin dedi ve bronşit olmuş dedi eve ventolin verdi. Evde 4 saatte bir buhar yapıyoruz. Cuma sabahından beri de antibiyotik içiyor 12 saatte bir 5ml. İşin tuhaf tarafi iyiye giderken bu sabah ateslenmesi

.37.7 idi. Calpol verdim bezle sildim falan düştü.  Saat 10.gibi yeniden çıktı. Ilık duş aldirdim burnunu temizledim buhar verdim bide calpol yeniden. Sizce bu dişleri yüzünden olabilir mi. Henüz dişi cikmadi ama hafif bi kabarma var. Ya da 4 gündür antibiyotik alan bebek yine de ateslenebilir mi? Suan atesi 37 düştü yeniden cikarsa doktora gidecegiz
Bebek Ayı 5

3 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
Doktora gidin bence

Antibiyotiği değiştirir büyük ihtimalle

Bu ya dozu azdır yada etki etmemiştir

Tabi ki en iyisini hekimlerimiz bilir
(729 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Antibiyotik alan bebek ateşlenebilir annesi. Antibiyotiğin üzerinde kullanmanız gerekn süre var. O süre tamamlanana kadar düzenli kullanırsanız ateşlenmesi de geçecektir. Ayrıca diş çıkaran bebeklerde 37. 9 a kadar olan ateşler normal sayılıyor. Çok geçmiş olsun. 
(729 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kan temiz çıktı doktor da aynısını söyledi
0 oy
(426 puan) tarafından
Merhaba aynı durumu yaşadım şuan netice aşamasındayız  bronşit  geçmiş deyip ilaçları yarı yarıya azaltmisken  ateşi cıktı burun akıntısı ve öksürük artmıştı  boğaz kulak iltihabı deyipbir antibiyotik daha başlandı  bronşit havaya devam ettik yine aynı ateşi cıktı antiboyigin bitmesine 1 gün varken bu kez hava ilacının markası değişti iğne antibiyotiğe  geçildi 5. Yapilcak bugün havaya  devam ediyoruz kontrole gideceğiz çarşamba günü ama iyileştin inşallah  neşesi yerinde öksürük hiç yok denecek kadar azaldı hiç b8tmeyecek bunalımına  girmiştim poposu  yara olmuştu artık kaka bile yapamıyordu  acısından dr un verdiği  karışım krem den sonra arasina pamuk3 koyarak hafiflettk  en azından kucakta gezmeye son verdik beşikte uyumaya başladı 2 gündür. Bu aralar bebek cpcuk herkes aynı durumu yaşıyor maalesef Allah şifalar versin..

Bu arada ventolin in yanına ek olarak sabah akşam verilecek bi hava daha verilmişti bize önce budecort  sonra cortair  en son etkisi daha yüksek sanırım  filexito  verilmişti bize. 
(729 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.  Biz de gittik kan verdik temiz çıktı.  Olabiliyor 2 güne gecer dedi doktor
(426 puan) tarafından
Isin  tuhaf tarafı ne kan ne idrar almadılar 1 kez röntgen  çekildi bronşit  denildi gidiyoruz antibiyotik verip yolluyorlar ilgilensinler diye özele  gittim oysa..
Neyse çok geçmiş olsun inşallah bizimki gibi uzadıkça uzayan bir hastalık sevginiz olmaz.. Allah kolaylık versin
(729 puan) tarafından
Insallah gecer bebeklerimiz şifa bulur. Sabahtan beri elimizde atesolcerle geziyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 177 göst.
30 Ocak 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde jiyann (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
23 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeynooo (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
23 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeynooo (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
10 Eylül 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Merveeesubasi (15 puan) tarafından soruldu
...