0 oy
323 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,370 puan) tarafından

21 aylık kızım boy 77 kilo 9 büyüme geriğili var, yeme içme nerdeyse sıfır :(( özel süt yazdı doktorumuz kullanıp faydasını gören var mı..  Bir

image

sürü test yapıldı çok çükür testlerimiz temiz. 

Bebek Ayı 21

1 cevap

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Genetiktir canım minyon olacaktr
(1,370 puan) tarafından
1 yaşa kadar herşey çok güzel gitti 1yaştan sonra kilo alımı durdu canım, özele götürüyorduk endokrine gidin demişti. Bi tanıdığımız devlette bir doktor önerdi birde ona gidin dedi önce ona götürdük oda özeldeki kadar ilğili iyi bir doktor, çölyak dahi bir sürü test yaptı çok şükür herşeyi güzel dedi, endokrine gerek yok şuan dedi, sütleri içmeye başlasın 3ay sonra gelin dedi. Çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor günümün çoğu mutfak ta geçiyor bişeyler denemekten inanki.. O yemedikçe benim de içim almıyor hiç bir şey.
(1,370 puan) tarafından
İnşallah genetiktir benim de boyum kısa 153 benim kadar uzasın ben razıyım küçük kalır die korkum.
(1,554 puan) tarafından
Canım benim anlıyorum seni . Bende hiç yemezmisim cılız bisiymisim ama sağlıklıymisim masallahim var boyum 155 ama güçlüyüm vitamin değerlerim iyi  üzülme başka dert olmasın yeterki tahlilleri temiz nasılsa. Sütünü içsin iştah açıcı şurup vermedi mi ya. Az yesin besin değeri yüksek şey yesin yeter
(1,370 puan) tarafından
Az da yemiyor 4gündür hasta diye tüm gün içtiği yarım çay bardağı kadarcık süt inanki 1 kilo verdim bende 4günde çok üzülüyorum kollarım sırtım sitres ten ağrıyor boynumda düzleşme var sitrese girdikçe ağrım artıyor.. Bazen kendimi suçluyorum ben mi beceremiyorum bakmayı die, hep kendimden veriyorum etrafımdakiler kızıyor çok üzerine düşüyorsun die ama ben kendimi suçlu hissetmeye başladım artık.. Dediğin gibi ço şükrediyorum sağlığı yerinde ama ya kalırsa böyle küçüçük endişesi sardı. Çok sağol cevapbın için benim için değerli insan paylaştça rahatlıyor az da olsa.
(1,370 puan) tarafından
Bu arada vitamin vermedi canım, sadece sütü verdi. İştah açıcı die bir şey üretilmesi henüz diyor, varsa kullanıp işe yaradığını bişey onu da denerim vallahi..
(1,554 puan) tarafından
Valla benim çocukluğumda vardı taaa annem bana kullanmıştı . Yada balık yağı probiyotik vs takviye veriyor musun canım vermiyosan takviye olarak araştır .
(1,370 puan) tarafından
Balık yağı  ve Dvit3 veriyorum canım. Ama şimdi, çinko ve argivit die bi vitamin varmış onlardan mı versem diyorum. Probiyotik derken ne gibi bişey canım Probiyotik yoğutlar falan oluyor onlardan mı? Yoğurt ayran Kefir yumurta peynir hiç birini yediremiyorum ki et tavuk kuru bakliyat sebze hiç sevmiyor, çok az keyfi yerindeyse yoğurtlu çorbalar yiyor birde pırasa yemeği okadar onada yeni başladı yemeye. Makarna pilav bile sevmiyor düşün.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 458 göst.
3 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Babe (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 460 göst.
21 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Miraninannesi (14 puan) tarafından soruldu
...