0 oy
368 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (3 puan) tarafından
Bebegim 1 aylıkken burnu tıkandi ve hırıltı vardı doktora götürdüm sümükleri atamıyor diye balgam oluyor dedi balgamı atamıyor  sprey yazdı sadece  Aspiratörle temizliyorum ama yinede iyi temizlenmiyor şimdi 2 aylik oglum ve hala geçmedi yarina doktora götürcem 
Bebek Ayı 2

4 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
Çok güzel temizlemen lazım biz hep fizyolojik serumla ıslatıp aspiratör ile temizledik.şimdi 8 aylık 1 ay önce rahatsızlandı yine doktor antibiyotik yazdı ki içerden kurutsun kaka ile atsın diye.4 cü gün kesildi zaten şükür. 
-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Götür doktor ne diycek bakalım canım. Ama antibiyotik kullanma derim çok küçük ve  genel de karşı bir çok çocuk doktoru antibiyotik kullanımına, bzimi hem özelde hem devlette iki doktorumuz takip ediyor, ve ikisi de antibiyotik ve gereksiz vitamin takviyesine çok karşılar... Kilo ve boy sorunumuz olmasına rağmen vitamin takviyesi bile veriyorlar düşün,( sağlık ocağının önerdiği rutin vitaminler haricinde tabi)   

Balgam için ise bize doktorumuz burnuna serum fizyolojik sıkın günde 3 4 defa uygulayabilirsiniz dedi, burun aspiratörü kullanmayın gerek yok dedi, sadece burnuna serum sıkın bırakın dedi, aslında kaka yolu ile atması lazım bebeğinizin yada kusarak.. Bir götürün doktora siz yine de tabi.. 
0 oy
(314 puan) tarafından
Anne sütü alıyor mu? 
0 oy
(1,488 puan) tarafından
 CNim ben oglum.anestezi almisti  hiriltisi vardi doktor pat pat yap zamanla gidecek dedi bi zarari yok yap kucagindayken

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 257 göst.
29 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gamyus (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
17 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aslisari (1 puan) tarafından soruldu
...