0 oy
405 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (208 puan) tarafından
36 günlük bebeğim var gaz problemi vs. Vardı ama bu kadar huysuz  değildi. İyi kötü gündüz ve akşam uyurdu belli saatlerde çok ağlardı. Bugün banyo yaptırmama rağmen doğu düzgün uyumadı acaba bu atak dönemi dedikleri falan olmasın.
Bebek Ayı 36 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Atak dönemi için çok erken gibi geliyor bana tam doydugundan eminmisin bide gazı vardır sen yenede gaz domlasi kull olmadı doktora git cnm 
(208 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ya doyuyor 10 gündür mama vermiyorum benim sütüm yetiyordu uyuyordu bı sıkıntı yoktu metsil ve biagaia kullanıyorum acaba etki etmemeyemi başladı hasta olmasında.
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Bizde 31 günlük olduk. 17 18 saat bazen uyumuyor. Bazen üst üste güzel uyuyor ama sadece gündüz . Onun haricinde gece gündüz ikiniyor. Gazdir büyük ihtimal. Bazen ssiddetli olabiliyor. Doydugundan eminsen sıkıntı olmaz. Yenik düşecek uykuya
(208 puan) tarafından
Canım gazi var zaten ama sanki böyle şiddetli değildi gitgide şiddetlenir mi bu gaz doyuyor ilk zman mama kullandık 10 gündür vermiyorum iyiydi aglamiyordu uykusu falanda iyiydi mama vardı evde onuda denedim verdim emzirdikten sonra onuda içti sarhoş gibi oldu sonra tekrar uyudu ve 10 demedi uyandı işte çözemedim hasta olmasında.
0 oy
(269 puan) tarafından
Nette atak haftaları yaziyor 5 8 12 ilk haftalar den geliyorsa bir kaç gün oynabilir
0 oy
(877 puan) tarafından
Gaz  git gide artiyorki yani atak değil gazdır
(208 puan) tarafından
Gazi var zaten ama çok aşırı değildi normaldi git gide artar mı bu gaz ya
(877 puan) tarafından
Bugünlerde bizim artmıştı daha sonra 52.gun kesildi gazi inşallah sizinde bir an önce kesilir
(208 puan) tarafından
Amin canım.amin inşallah öyle olurda kesilir nasıl içim acıyor o uyumadıkca kivrandikca Allah'ım bebislerimizdeki gazi alsın ben çekmeye razıyım valla :)
0 oy
Profil image (403 puan) tarafından
Atak değilde aynı saatlerde ağlıyosa koliktir canm sıcak havlu koy karnına masaj yap 
(208 puan) tarafından
Kaç gündür böyle değildi ama canım sabahtan beri uyumuyor sabah 7bucukta kalktık takı bu saate kadar toplasan 2bucuk saat uyudu. Acaba nerdeyse 40i çıkacak kolik olurmu bu saatten sonra
Profil image (403 puan) tarafından
Olur cnm niye olmasın  atakta varsa tamamdır bi calpol ver istersen biyeri ağrıyosa iyi gelir uyur biraz
(208 puan) tarafından
İnşallah olmaz ya eşim yok yanımda yalnızım koca evde bide 8 yaşında kızım var dersler falan of ki ne of :) brus vermişti sağlık ocağındaki Dr 1 çay kaşığı onu verdim inşallah uyur.
Profil image (403 puan) tarafından
Oo kocaman kızın varmış benimde olsada yardım etse az :) insallah fayda eder cnm
(208 puan) tarafından
Ediyor çok şükür canım e ben niye 8 yıl bekledim hem kızım büyüsün kendini bilsin ezilmesin diye hemde bana yardımcı olsun diye :)) kurban olurum kızlarımı veren Rabbime.. bide bu kızımın sıkıntıları geçse Allah'ın izniyle.
Profil image (403 puan) tarafından
Allah bağıslasın canm 8 sene iyi korunmusun kız ben korkuyorum valla sanki heran hamile kalacakmışım gibi benimkide 1 yaşında 2,3 yaşına kadar düşünmüyorum arayıda fazla açmiyim birbirine arkadas olurlar ooo sen daha baştasın daha bismillah dedin devamıda var bunun her ay başka dertleri çıkıyo valla ama önemli olan gecmesi yani geciyo sonradan ama keske o geçecegi gunu bizde bilsekte sabretsek dimi :)
(208 puan) tarafından
Aynen ya ilk kızımda böyle bilmezdim ki nasıl geçti anlamadım bide annemler falan yakındı şimdi uzagim.tek başımayım valla canım eşimde bende hemen istemedik hem kızım büyüsün dedim hemde maddiyat işte ve 8 yıl ilaç falan kullanmadan korunduk eşim korundu açıkçası :) aradan sonra zor oluyor ama bakması alışması çok özlemişiz bebeği ballı lokmam ya:)
Profil image (403 puan) tarafından
Rabbim hayırlı evlat sağlıklı uzun omurler nasip etsin ailenle canm❤❤
(208 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 268 göst.
7 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde nilmelike (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 942 göst.
18 Eylül 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sunakarayell (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
0 oy
11 cevap 952 göst.
...