0 oy
124 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (139 puan) tarafından

Merhaba  güzel anneler... ben ve 4 yaşlı kızım qrip olduk  kızımada benden geçti 38 haftalık hamileyim şiddetli qrip geçiriyorum  sesim batmış vaziyetde boğazım  yanıyor.... çok kötüyüm. Kızımında bugün burnu akmaya başladı....ne yapa biliriz hangi ilaç ve ya bitki çayı kullana biliriz.

2 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canım kızına bir çay beydağı ev yapımı elma sirkesine bir tatlı kaşığı bal kat iyice karıştır içir bire bir birde eğer akçam kozalağının şurubu varsa eğer ondan gün de 1 tatlı kaşığı ver  boğazında balgam oluşmasını önlüyor bol bol da önüne arkasını yağla ve ılık bez koy inşallah bi an önce iyileşir kuzucuk
(139 puan) tarafından
Teşekkür  ederim
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
İyi akşamlar Öncelikle geçmiş olsun ben hamileyken ağır bir grip olmuştum o zamanlarda Kızıma da geçmişti bol bol Ihlamur içine bal limon o şekilde geçirmiştik bir de kendinizi yiyebiliyorsunuz bol bol sarımsak yiyin sarımsak tam bir C vitamini hamileler için Bir de o zamanlarda bir karışım yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam balın içerisine çok yarım çay kaşığı kadar karabiber yarım çay kaşığı kadar zencefil yarım çay kaşığı kadar da tarçın bir de limon sıkılmıştım böyle bir küçük kase balın içine onu öyle karıştırıp bir çay kaşığı bir çay kaşığı hep yedim O boğazlarımı çok iyi gelmişti Bir de bu marketlerde çorbalık diye tavuk satılıyor BİM'de falan oluyor onu böyle Düdüklüde kaynatıp ondan çorba yapmıştım şehriyeli tavuk suyu çorbası böyle limonlu sarımsaklı falan çorba çok iyi gelmişti ondan içmiştik Sabahları öğlenleri falan Çünkü Hastayken insanın ma Canım hiçbir şey yemek istemiyor bu şekilde atmıştım ben kısa sürede hastalığı insallah sizede şifa olur.
(139 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum  Allah  razı  olsun
(37 puan) tarafından
Ne demek faydam dokunduysa ne mutlu
(139 puan) tarafından
İyileştik teyzesi.
(37 puan) tarafından
Ayy cok sevindim yeni gördüm kusura bakmayın rabbim hepimizin evlatlarına acil sifalar versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 324 göst.
27 Eylül 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Hilaltoprak (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
28 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (443 puan) tarafından soruldu
...