0 oy
118 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından

Oğlum şuan 5Aylik yaklaşık bir 20 gündür sürekli kusuyor her süt içtiğinde kusuyor bazen küme seklinde bazen fışkırır tarzda doktora gittik iki defa kaka testi ve ultrasayona verdi hepsi temiz çıktı doktor gaviskon verdi ve kusması fizyolojik dedi . Başınıza gelen var mı acaba ? İlaç bir işe yaramadı 

1 cevap

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Evet fizyolojik reflü.ikizimin tekinde vardı.bizim 9.aydan sonra geçti.bizde dogdugundan beri vardı.kg alımını etkilemiyorsa Dr fazlasını cikariyor dedi.Allah kolaylık versin.
(48 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bir nebze içim rahatladı ama geçmezse gastroenteroloji git dedi
(1,300 puan) tarafından
Canm valla sana şöyle anlatayım her emzrmede sonra rahat 67 kere kusuyordu hemde nasl kusmak. Kustugu yer göl oluyordu.anne sütü veriyrum sadece oda sıvı kusmayı kolaylastriyordu Bebelac thichener diye bişey var anne sütüyle yapılıyor onu aldm  her 3mz4dikten sonra onu verdim muhallebi gibi bı kıvam oluyor kusmasini onlesin diye ben kendim araştırdım Dr dedim kullanabilirsin dedi kullandım yine yok yine yok kg alımı ona rağmen güzeldi çok şükür.
(1,300 puan) tarafından
Buarada benm 4 yaşındaki kızımda da aynı şey vardı psikoloji bozan cinsten kusma.ama bı kg alışı vardı masallah.6 aylıkken 11kg ya yakındı.6. aydan sonra şıp diye kesildi.bu kızımda da beklentiye girdim 6. Aya gün saydım ve geçmedi okadar üzülmüştüm ki.ama hepsi geciyor yaşarken hiç gecmicek gibi ama geçiyor.sabir diliyorum.
(48 puan) tarafından
Şuan anlattıkların sanki beni anlatıyorsun
(48 puan) tarafından
İnsan korkuyor acaba başka bir sebeb mi var altında  diye ama geçecek inşallah
(1,300 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım canm aileniz yakindaysa biraz destek al bu süreç geçici.eger kg alımı iyiyse hiç hastane köşelerinde bebeğini rezil etme.tabi aklına takiliyorsa yine git göster.benmkiler ikiz olduğu için 6. Aya kadar düzenli kontrole götrdm sonra hiç gitmedik 13 ayligiz.
(48 puan) tarafından
Ben iki defa gittim doktor bir şey demedi kilo alımı iyi canım çok şükür geçmezse git gastroenteroloji bölümüne bende gitmedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 361 göst.
0 oy
1 cevap 162 göst.
0 oy
1 cevap 230 göst.
7 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Selinaktas (17 puan) tarafından soruldu
...