0 oy
233 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (638 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba 5 aylık olunca küçük tadımlara başladık 5 ay 3 haftalıkken ek gıdaya başladık doktor önerisiyle. 6 aylık aşılarını da 8 Kasım da oldu, aşıdan sonraki 2 gün ateş huzursuzluk gece uykusunda sık bölünmeler oldu. Ama hala devam ediyor geceleri 15-20 dk da bir uyanıyor gazını çıkarıyorum eminim gazı olmadığına sürekli emmek istiyor memeye gelince bi iki defa çekip emmeyi bırakıyor ama memeyi ağzından bırakmıyor. 2 hafta önce bi de dişi çıktı. Hepsi üst üste geldi ve ben artık anlayamıyorum gece uykularımız neden bozuldu diş sancısı mı yoksa artık sütüm doyurmuyor mu yoksa yediklerini mi hazmedemiyor ne yapacağımı şaşırdım. Sütüm doyurmuyorsa nasıl anlarım acaba? Ek gıda sadece sabah az peynir ve yumurta sarısı, öğlen yoğurt en geç 5 de az çorba veriyorum ve gün içerisinde emmeye de devam ediyor. Bana bi yol gösterin nolur cidden 2 haftada toplasanız 5 saat uyumadım 7 kilo vermişim bitik durumdayım:(
Bebek Ayı 6 ay 5 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
O evrede bizimde öyle olmuştu. Gece yarım saatte bir ağlayarak uyanıyordu. aşıdan sonra 3 hafta falan böyle geçti. Bi dişi çıktı şimdi. Biraz rahatladık bu ara şükür.
(638 puan) tarafından
Ah bilsem sebebi ona göre davransam çaresiz kaldım bu yordu beni. İnşallah bizim de tez zamanda geçer:(
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından

Bir iki defa emip birakiyor diyorsunuz disi kasindigindan ve agrisi oldugundandir cok buyuk ihtimalle.. O dönemler emzik gibi sabaha kadar agzinda olsun istoyorlar ben pes edip yanimda yatirmistim sürekli aĝzında emerek uyuyordu ama sonra tabii bagimlilik yapiyor 2 yasina kadar öyle sürdü iki oglumda da.. Bunda öyle alistirmak istemiyorum ama bakalim..

Bir de corbadan sonra aksam yatmaya yakin tok tutacak bir muhallebi tarzi birsey yapabilirsiniz. ( Internette tarifler vardi) 
(638 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önerin için deneyeceğim mutlaka

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
29 Mart 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Aynurbugra (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 784 göst.
7 Şubat 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Elifecehannn (178 puan) tarafından soruldu
...