0 oy
330 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (127 puan) tarafından
3 aylık bebeğimi 2 saatte bı doyuruyorum geceleri de 2 de veriyorum sonra bidaha vermiyorum ke di ne zaman kalkarsa veriyorum kendi 3 4 saate en fazla 5 saatti buluyor napmaliyim ben kalkıp doyurayimmi yoksa bekliyimmi uyanmasını

5 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından
Merhabalar benim bebegimde 3 aylik,  benim bebegim bazen kendi kalkar, uyanmazsada en fazla 4 saaat sonra uyandiririm, 4 saati gecmeyene kadar kaldirmam ,yinede siz bilirsiniz , acıkınca kipir kıpır kalkiyor zaten. 
-Reklam-
0 oy
(27 puan) tarafından
Benimde kızım üç aylık doktor ne zaman isterse ozaman ver dedi uyandırma uykudan dedi zaten acıkınca uyaniyo ama 4 saati geçirme derim bence 
0 oy
(335 puan) tarafından
Biz de 66 günlüğüz. son 15 gündür geceleri 1 kez uyandırıyorum. Sonra sabah ezanına yakın saatte uyandırıp emziriyorum. Ona kalsa ezaba kadar uyur ama o kadar da midesini boş bekletmeye gerek yok. Gelişim aylarındalar. Tuvaket yapınca midesi boşalırxasına emiyır hızlı hızlı. 
0 oy
(747 puan) tarafından
Bizimki ilk yatınca 4 satt faln yatiuor sonrasinda gece 2 saat de bi kalkip doyup tekrar yatiyo
(747 puan) tarafından
Ilk yTirdigimda uzun uykusunu bolmuyorum  kendi uyanıyor
0 oy
(359 puan) tarafından
Sakın uyandırma büyümüş zaten kendi uyanır uyandirirsan alışıyor o saatte hep kalkıyor emdiği sürece ilk kızımda ki pişmanlığimdir iki saate bir emzirmek şimdi minik kızımla kafamıza göre takılıyoruz 5 saat uyur bazen çok iyi dinleniyorum inanki. 2 ayı doldurduk bizde 3 e adım attık çok şükür.

İlgili bir soru bulunamadı

...