0 oy
334 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (8,818 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler

Kızım 15 aylık olmak üzere, normalde gayet iyi huylu ve çok sorunlu olmayan bir bebek. Son zamanlarda bilinçli olarak yüzüme pençe atıp tırnaklıyor. Hayır annecim bak uf oldum falan diyorum ama vazgeçiremiyorum. Bana yapmasına tahammül etsem bile başka bir çocukla bir araya gelip ona da yapar diye korkuyorum.

Bu tür durumlar yaşayıp başadebilen var mı? Nasıl vazgeçirip unutturdunuz? 
Bebek Ayı 15

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Instagramda cocuk.gelisimi.okulu bu konularda guzel yayinlar yapiyor bir bakin usterseniz
(8,818 puan) tarafından
Teşekkür ederim, bakayım hemen
-Reklam-
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Benzer sorun yaşayıp başarılı olan yok mu? 
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Önerilen görmezden gelmedir ama bazen uygulamak zor oluyor. Benim kızımda da vurma ısırma huyu var bir türlü torpuleyemiyorum. Yaşıtlarına da saldırıyor. 
(8,818 puan) tarafından
Görmezden gelerek bazı şeyleri törpüledim ama bunda başarılı olamıyorum çünkü Babaannesi tavuk görse hadi kızım kuyruğunu yıkalım diye aklı sıra oyun oynatıyor ve bunun zararını anlatamıyorum. Bu yüzden bakıcı bulup babaanneye uzaklaştırmayı düşünüyorum
0 oy
(8,955 puan) tarafından
Eren'de de memenin derisini iki parmagi arasinda incecik kistirma huyu gelisti. Parmaklari minicik ya, oyle cok acitiyor ki. Oyle yaparsan memeden sut gelmez dedim. Aciyor dedim. Neler dedim, hep ayni. Onerilen de gormezden gelmek, oyle bir sey yokmus gibi davranmak. Altindaki sebebi bulup onu cozmek gerek. Sen ise gidince seni cok ozleyip ozlemini bu sekilde gosteriyor olabilir mi? 
(8,818 puan) tarafından
Elbette etkisi oluyor, o nedenle geldiğimde mutlaka dışarı çıkarıyorum, evdeyken oyunlar oynuyorum ama kızım bunu güzel bir oyun sanıyor bence. Babaanne hadi kızım horozun kuyruğunu yolalım diye oyun öğretirse olacağı bu
(8,955 puan) tarafından
Sorun anlasildi :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
8 cevap 451 göst.
0 oy
8 cevap 608 göst.
...