0 oy
279 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (300 puan) tarafından
Ek gıda için gerekli malzemeler nelerdir? Hangi marka tavsiye edersiniz?  Ne almak gereksiz ne çok gerekli muhakkak alınmalıdır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 
Bebek Ayı 5 ay 21 gün

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (426 puan) tarafından
File emzik dünyanın en gereksiz şeyi bence ben iki kere anca kullandım az geldiği için sinirlendi bıraktı. En gereklisi de kaşık. Hani şu damağı acıtmayan yumuşak mama kaşıkları. Marka vermek bana çok doğru gelmiyor çünkü kendi bütçene göre kendin bakmalısın. Su için alıştırma bardağı alabilirsin. Mama sandalyesinde kendi yesin zamanla istiyorsan silikon tabaklar var kaldırıp atamadıkları onlarda güzel oluyor. Çok ahım şahım masrafa da gerek yok bence. İnsan özenip alıyor iki gün sonra kalıyor bir kenarda 
(300 puan) tarafından
File emzik almayı düşünmüştüm bende. Tekrar düşüneyim. Marka verir misiniz derken misal mycey marka bir kaldıktan şikayet gelmiş. Rengi atmış, yağı çıkmamış gibi hangilerinde bu şikayet yaşanmış ise onu tercih etmeyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Meyve filesi elim ayağım oldu, eline veriyorum güzel yiyor bitiriyor hem de dişini kaşıyor silikon olanlardan 2.aldım 1 tanesini eskittik yani.

Silikon kaşık ve mama önlüğü. Başka bir şey almadım
(300 puan) tarafından
Meyve filesinde kararsız kalmıştım. Tekrar düşüneyim inşallah. Yorumunuz için teşekkür ederim
0 oy
Profil image (4,553 puan) tarafından
Silikon kaşık 

silikon tabak mümkünse altı vakumlu olan.  Alıştırma bardağı 

cam rende 

buharda haşlama aparatı 

Mama sandalyesi ve önlük(birkaç tane alın çok ihtiyaç duyuluyor ve mümkünse arkası naylon tarzı olandan alın sulu şeyler verince üstüne ıslaklık geçmesin ya da silikon önlük alıp yıkayıp yıkayıp kullanabilirsiniz) aklıma önemli olarak bunlar geldi şimdilik. Marka olarak ben karışık aldım neyin ne olduğunu hatırlamıyorum :)
(300 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Alıştırma bardağını unutmuştum onuda alayım inşallah
Profil image (4,553 puan) tarafından
Çok pahalı bir şey almayın önce denemelik uygun yollu alın belki sevmeyecek. Ben kızıma 2 farklı çeşit aldım hiçbir şekilde istemedi en sonunda e bebekte satılan bebek suyu var içinde şişeye takılan bir aparat var suluk aparatı onunla icirdim bir süre daha sonra da okul çocuklarının kullandığı pipetli suluk aldım şimdi onunla iyice alıştı ben alışana kadar diye 10 liralık birşey almışım maaş yatınca biraz daha güvenli iyi malzemeden yapılmış bur suluk alacağım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
21 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde & (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 638 göst.
13 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seda Unkun (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 378 göst.
1 Mart 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Can bebek (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
5 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dhalia (125 puan) tarafından soruldu
...