0 oy
325 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (416 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. 

Bebegım gayet iyi yerdi mama ve meme. 2. Ay asısındam sonra vallahi yemiyor ya cok istahsız. Mama veriyorum içmiyor zorluyorum almıyor. Kucagımda ıcmıyor koltukta veriyorum yine biraz alıyor. Meme de cok kısa emip bırakıyor. Çişini de az yapıyor zaten. Ve cok hareketli bebekdi biraz daha sersemleşmiş gıbı 15 gun oldu aslında aşı yaptıralı ondan sonra boyle oldu. Napcam bilmiyorum basına gelen var mı bu süreç nasıl gecer. Bıberonunu degıselım diyor eşim. Nuk anti colic Bıberonunu seviyor aslında napcam bilmiyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
(665 puan) tarafından
Aynısı bizde de oldu ne eksik ne fazla aynısı bende bekliyorum eskisi gibi ne zaman olacak diye 
(416 puan) tarafından
Aaa gercekten mi aynı sorunu mu yasıyosunuz. Ya bu aşılar neden boyle. Guvenmıyorum hıc bırseye keske yaptırmasaydım saglık lı kızım. Vardı tombul yanaklıydı. Çöktü resmen kilo vermıs bile olabilir. Cok kafaya takıyorum kızım aç duruyor.
(665 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama güvenin aşılara zararı olmaz ama iştahsızlık yaptı kızımda huysuzluk yaptı hatta meme reddi bile oldu  bize de 10 gün oluyo yeni yeni düzeldi gibi ama inanın 1 hafta hiç emmedi nerdeyse o emmediği için de sütüm azaldı çok zor bir süreç sizi anlıyorum ama artık kilo konsunda korkmayın yani kilo alımı durmadığı sürece sorun yoktur ama geçti sayılır az bi zamanı daha var
-Reklam-
0 oy
(166 puan) tarafından
Bende yaptırıcam yakın zamanda bide enfeksiyonu muz var nasıl olur acaba ya
0 oy
(418 puan) tarafından
Aşının etkisi o kadar uzun sürmüyor genelde canım bebeğin muhtemelen atak dönemine girmiştir geçer inşallah 
0 oy
(86 puan) tarafından
Bu aşıyla alakalı değil büyüme atakları oluyor belli zamanlarda o durumu yaşıyorsunuz gayet normal benim bebeğimde 3 aylık şuan sizin dediğiniz zamanlarda bizde yaşadık 1 hafta sürdü şuan normal ama atak dönemleri hiç bitmiyor bebeklerin
0 oy
(72 puan) tarafından
Bende doktorumuza bazı bebeklerin alerjik reaksiyon geçirdiğini özellikle 2.ay aşısında bunu yaşayanların çok olduğunu söyledim. Yaşaböaz demedi. Olabilir ama doktora götürceksiniz dedi.. Yaptırmayı düşünmüyorum ben. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
12 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mevakuş (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
30 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Çiğdemm (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
6 Mart 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
...