0 oy
248 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Kızım 7.5 aylık. 1_2 haftadır o kadar huysuzki. Hep kucağımda olmak istiyor. Oyuncaklarıyla  oynamak istemiyor. Sürekli oda değiştiriyoruz ilgisini çekmesi için.

Mesela 5 dk pencereden dışarı baktiriyorum sıkılıyor hemen sonra az birkaç oyuncakla oyaliyorum hl5 dk sonra ağlamaya basliyo. Mutfağa gidiyoruz. Mama sandalyesine oturtuyorum önüne kapak kaşık fln koyuyorum az onunla oyalaniyo sonra huysuzlanmaya basliyo salona götürüyorum aynadan fln baktiriyorum. 

Her günümüz bu aralar böyle geciyor. Önceden oyuncak falan verince en az 10 - 15 dk oyalniyodu bende o ara evi falan topluyodum sonra onunla birlikte oturuyorum birde kucak istemiyodu. 

Şimdi eliyle kucağıma gelmeyi öğrenmiş ağlayarak hep kucak istiyor. 

Hele gece olsun hiç istemiyorum 8.5ta uyuyan çocuk uyumaz oldu. Uyutmaya çalışırken çığlık atıyor çığlık atmayı öğrendi normal ağlamıyor sanki bir yerine bişi olmuş gibi bağıra bağıra ağlıyor. Zaten sallayarak uyuyordu. 2 haftadır Sallarken de aşırı agliyo asla uyumuyo. Dün saat 11 e gelirken uyudu oda artık ağlaya ağlaya yorulduğu için. Gece de en az 7 kez kalkiyor. Sabahta erkenden uyanıyor. Artık sabah erken uyanması zoruma gitmiyor çünkü seviyorum erken uyanmayı ama gece uyuturken beni çok yoruyor. 

Dün sinirimden ağladım. Valla pskilojim bozuldu. Tamam anneyim amenna ama bir insanında bir Sabri var. İnanın sağ kolum sabahtan akşama kadar onu taşımaktan dolayı aşırı ağrıyor. Bilmiyorum nerde hata yapıyorum. O kadarda ilgilenmeye çalışıyorum. 

1 haftadır görümcem çocukları ve kaynanam bizdeydi. Onlar olunca daha çok huy değiştirdi. 

Görümcem bebek doğurmak istiyordu kızımı görünce o bile bebek yapmaktan vazgeçme aşamasına geldi 

Artık sinirlerim kaldırmıyor bana akıl verin lütfen. 
Bebek Ayı 7.5

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yardımcı olacak kimse yok mu
(231 puan) tarafından
Oğlum 6.5 aylık benzer şeyleri biz de yaşadık hala da yaşıyoruz. 5.aya kadar gece uykusu çok güzeldi 3 saatte bir beslenirdi 5.ayda herşey değişti gece uyanmıyor ama saatbaşı süt istiyor azcık içip uyumaya devam ediyor akşam kaçta uyurdu uyudun sabah mutlaka 5 re uyanıyor. Gündüz ağlamaları dayanılmazdı altı temiz karnı tok ona rağmen biryeri acır gibi ağlıyordu bir gün denemek için biberonu verdim içti yani bana göre tok olan çocuk aslında açmış. Hala daha bazen standardın dışına çıkıp fazla süt içebiliyor
Uyuturken de eğer direnirse asla ısrar etmiyorum çünkü ne yaparsam yapayım asla uyumuyor çok ağlıyor bazen gündüz 5 saat uyanık kaldığı oluyor. Biraz oyalıyorum gezdiriyorum en çok dışarıda gezmeyi seviyor çoğu zaman bebek arabasında uyuyakalıyor
Uyuturken de ninni açıyorum Kucağımda  yada ayağımda sallıyorum çok uykusu geldiğinde hemen bayılıyor zaten. Aklınıza gelen ya da duyduğunuz yöntemleri deneyin illaki bir tanesi işe yarar
(125 puan) tarafından
Benimde kızım beş buçuk aylık 6 aylık olmak üzere bı kaç gündür aynı şekildeyiz durmuyor bende napıcağımı şaşırdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aa bu benim kızıma ne kadar da benziyor :) . O da sekiz aylık . Gece ikide kalktık sabah beşte uyudu. Sonra altibucuk ve yine ayaktayız :)) tek değilsin bacım . Çoğu kisiye sordum atak haftası olabilirmiş . Geçen gün ben de ağladım hüngür hüngür acaba nerde yanlış yapıyorum diye ama arada oluyor biraz sabır istiyor selamete cikcaz inşallah. Biraz kalabalık görünce de değişiyolar biraz oyun oynayıp oyaladim baktım gözlerini ovaliyor şimdi de uyuyor  ve gece yorgundum  ben aldiramamistim duş.dus  aldır geceleri çok iyi geliyor akşam üzeri de uyutma uykusu gelirse yüzünü yıka eline bebe bisküvisi felan ver zaten dokuz dokuz buçuk gibi kafası düşüyor . Ama işimiz gücümüz sabır unutmamak lazım , Allah kolaylık versin tek değilsin yani bacım :)) 
tarafından
Evet sabır gerekiyor ama inan sabrım kalmadı. Aynen benimkide erkenden uyandı bu seferde huysuzlanip gözünü ovalamaya başladı bende uyuttum simdi uyandı.
Ben iki günde bir mutlaka duş aldiriyorum. Bazen hergün yaptırıyorum rahatlasin diye. Ama hiç farkı olmiyor
tarafından
Ben artık şu ara emerken uyutuyorum . Baktım gözleri acilcak gibi oluyo hemen ayaklara koyuyorum. Ama olcak gibi değil bu böyle gitmez çünkü. Şu an ben de bı  kitap aldım burda gördüm bikac kişi önermiş .bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye onu boş vakit bulursam okuyorum bittikten sonra uygulamaya koyucam
tarafından
Malesef benimki emmiyor meme reddi yaşadık bıraktı emmeyi. Bazen gece canı isterse emiyor dalgın olduğu için farketmezse.
0 oy
Profil image (283 puan) tarafından
Atak haftasındasin canım dediğin herşey bizdede var
tarafından
Ben inanmıyorum bu atak haftasina
Profil image (283 puan) tarafından
Bence inan bende senin gibi düşünüyordum yaşadığım kdrriyla inandım
tarafından
Baktım internetten. Güneşli gösteriyor. Atak haftasında değiliz canım. Sende kontrol edebilirsin. 8 Nisan 2021
Profil image (283 puan) tarafından
Benimki atakta bal üç gün kaldı kasırgali geçecek diyo
tarafından
Tamam işte benimkinde güneşli diyor atakla alakası yok bence ben inanmiyorum
Profil image (283 puan) tarafından
Hele son hafta olsun:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
3 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Özlem Altundağ (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 242 göst.
11 Mayıs 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde ❤️Hazalın annesi❤️ (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
9 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Banus34 (2 puan) tarafından soruldu
...