0 oy
162 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 aylık uyuyunca besigine koyuyorum çabucak uyanıyo uykusu var ama agliyo normal yanıma alıyorum uyuyo hemen besige koyunca geri uyanıyo banami alıştı acaba . Beşiği boşa aldım gibi yada daha küçük ondan belki sizce ne yapayım başına gelen varmı ileride yattılarmi  dertleşelim biraz

4 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
8 aylığız ilk. 5 ay yatağında misler gibi yattı. Şu diş dönemine girdik gireli yatakta diken var sanki.Yanımda tabiri caizse horluyor. Yatağa sırtı değdiği anda kıyamet kopuyor. İki gündür tekrar denedim yattı. Bu gece şuanda ayağımda ya böyle sabah edicem yada alıcam yanıma yine. Ben alıştırmadığım halde böyle oldu.Hergün huyları değişiyor yemin ederim benim pil bitiyor uykusuzluktan. 
(139 puan) tarafından
Ahh canım yaaa doğru ama gerçekten her gün bir huy ogreniyolar alışmış bide sürekli laf istiyo
(655 puan) tarafından
Bide çenesi düşsün sen o zaman gör bizimkine bazen geliyorlar sanırsın 80 yaşında nine homur homur homurdanıyor  anlayamıyoruz tabi diyorum kızım kim bilir ne dert anlatıyorsun anlamıyorum annecim :)
(139 puan) tarafından
Aynen  valla canım
-Reklam-
0 oy
Profil image (955 puan) tarafından
Benim ki gündüzleri öyle yapıyr gecelei beşikte uyuyor gündüzleri bende yanıma yatırıyorım anca öyle uyuyor
(139 puan) tarafından
Neden öyle yapiyolar acaba yada nerden biliyosunuz siz nere koyuyosak orda uyuyun :D
0 oy
(84 puan) tarafından
Valla canım şuan tam dediğini yaşıyorum.kac saattir sallıyorum uyuyor tam yerine koyuyorum Hop uyanıyor yanıma alıyorum memeyi emip uyuyor.valla öyle güzel uyuyorki yerine koymaya kıyamıyorum:))
(139 puan) tarafından
Dimi :) şöyle bissy var ben emziyorum sütüm geldi ama çabuk bittti yani krndi emmedi hiç almadi mama veriyorum bilmiyorum kokumuzu aldıkları için yanlarında istiyorlar sanırım :)
0 oy
(441 puan) tarafından

Benim oglum nerdryee bir yasina kadar besikte yatti,sallardim uyudu ama  bir yasina yakin yanımızda uyumaya alıştı, dis dknemiydi,sabaha kadar yarim saate bir ağlıyordu,ha bire emmek istiyordu, dort bes aydir koyun koyuna ucumuz yatiyoruz,cok mutluyuz,sabahlari cok tatli oluyor yanımızda uyanmasi,şirinlik ler oyunlar yaouyor :Dbence bebegin anneye bağlanması, bagimlu olmasi kadar normal bi sey yok,her gün biraz daha büyüyorlar, ve bu günleri asla geri gelmiycek,yanınızda huzurlu ise birakin yaninizda uyusun,ezerim diye korku varsa beybineste yada reflu yatagina koyup yaniniza alın, geçici bi donem de olabilir, surekli huy degistiriyorlar

(139 puan) tarafından
Evet canım haklısın çok şükür ki yanımızdlar bu günleri çok aricaz en güzel dönemleri çünkü

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
23 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Unzile Nur G (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
24 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elfgznge (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
27 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ftmkya57 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
...