0 oy
190 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (27 puan) tarafından
Bugün 2.ay aşısını oldu bebeğim ama ateş-i 37.2 37 civarı ateş düşürücü verdim tylol şurup icirdik akşam üstü ne yapmam lazım ateşini devamlı takip ediyorum dr la da iletişim halindeyim ateş olabilir demişti zaten ama bilemiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Endişelenmeyin zaten doktorunuz ile iletişim halindeymişsiniz saatte bir kontrol ediyorsanız bir problem olmaz inş  bende aşıdan sonra ateş düşürücü vermiştim ve çok şükür hiçbir problem yaşamadık ama tabi sürekli kontrol halindeydim sizin gibi.
(27 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için inşallah bizde bi problem yaşamadan atlatırız çok endişeliyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
37 ates normal canim 38 gorunce surup vermeniz yeterli. Zaten calpol suan uyku yapmistir. Uyumaya gecmistir. Emzirme saatlerinde ölçün yeter savaha birsey kalmaz.
(27 puan) tarafından
Ölçüyorum canım devamlı endişe ediyorum sadece huysuzluğu felan da fazla aşıdan kaynaklı biliyorum olabileceğini de söylediler ama hastaneye mi götürsek diyorum umarım bu geceyi sıkıntısız atlatırız sabah a da güzel kalkarız teşekkür ediyorum cevabınız için
0 oy
Profil image (64 puan) tarafından
2. Ay aşısını olduğumuz gece benim kızımda rahatsızlandı. Ateş ve halsizlik çoktu yazık yavrum öylece inliyordu yattığı yerde. Dr umuz gözlemle ihtiyaç olduğunu hissettiğin anda calpol içir dedi. Öyle de yaptım bir kaşık ile yeniden doğdu sanki. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
18 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Erdo (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
28 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melcis (2 puan) tarafından soruldu
...