0 oy
348 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (305 puan) tarafından
Biz bugün 98 günlük olduk hanımlar sizin günleriniz nasıl geçiyor ne gibi aktiviteler yaptırıyorsunuz, ortalama bir öğünde kaç dakka emiyor ( benimki artık 5-10dk emip bırakıyor) ve gece-gündüz uykularınız nasıl? 
Bebek Ayı 3

2 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Bizde 3 ayımızı doldurucaz ben flaş kartlar aldım o resimleri gösteryorum ve anlatıyorum göz teması kurarak. Şarkı söylüyorum gaz masajı yapıyorum. Şıngırağını çok sevdi benim kızım ona bakarak gülüyor bişeyler demeye çalışıyor. Yapılacak çok bişey yok zaten bu aylarda karnı tok1 altı temiz gazıda yoksa çoğunlukla uyuyor. Bol bol sarılmayı ve sevmeyi unutmayalım tabiki sevildiğini hissetmek bebeğe güven ve huzur veriyor bence. 
-Reklam-
0 oy
(269 puan) tarafından
Benimde oglum 3.5 aylık cingitakla oynuyoruz pelus oyuncak kucuk bir sirinbabssi var burnu agzinda arada farklı şeyler veriyorum eline poşet gibi  müzikli oyuncaklar bazen şarkı söylüyoruz alirim kucağıma oynuyorum karşında oynadıkça izliyor beni mutfağa götürdüğüm de ben konuşuyorum durduğu kadar duruyor aynaya bakıyorum odaları geziyoruz arada dışarı çıkıyoruz çıktığım eline yaprak veriyorum dokunsun diye altı  gece uykusu iyi bazen değil sabahladigmiz oluyor ben vik dese meme veriyorum artık zaten doğduğunda diliyle itiyor yalanci meme almadı bide kucağa alıştı surekli öpüp kokluyorum her anın tadını çıkarmaya calisyorum kuzumub

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
0 oy
18 cevap 1,116 göst.
10 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zehra şatır (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
0 oy
6 cevap 487 göst.
4 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Glay (85 puan) tarafından soruldu
...