0 oy
243 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (19 puan) tarafından
Meme+mama+ uykuya dalması *1.5 saat* 

Uyku : *1.5 saat* döngüsü gündüz devam ediyor.

Fakat akşam üstü uykusu: *3 saati* buluyor

Gece *01-06.00* arası ise iki öğün arasi kesinlikle uyumuyor. İki kez mama+meme seansı tamamlanmadan kesinlikle uyumuyor. 01.00 de kalkıp 06.00 da uyuyor.

Bunun sebebi nedir? Ne yapmam gerekir?

5 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
Bi anlasam 8 ay bitiyor bu saat yemin ederim 20 dk da bir uyanıyor ağlayarak alıyorum yatağından daha iki piş piş etmeden dalıyor tekrar. Altı temiz. Karnı tok. Şimdi de diş derdimiz var. İki gün uyudu deliksiz düzeldi dedim 3 gecedir bu hale devam. Allah yardımcımız olsun inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
bebegim uyumuyor salliyorum uyuyor  birakiyorum uyaniyor  gerilerek kndini uyandiriyor  cok uykum var :(
0 oy
(157 puan) tarafından
Aynı bennnn belli bir saati var benim oglaninda o saat geldimi alarm kurmuş gibi açıyor gözlerini daha 6ya kadar yok uyku bekleyin surada
0 oy
(145 puan) tarafından
Malesef bizim de gece uykusu sorun. Gazı var benimkinin . 28 günlük.  Gündüz iyi ama geceler çok fena. Yine sabahladık :(
0 oy
(350 puan) tarafından

bunun cevabını hiç bir anne veremez biz annelerde bilmiyoruz niye uyumuyorlar diye diye kafayı yicez bir gün bizde 5 aylığız doğduğundan beri yatmıyor 5 aydır sersem gibiyim robot gibi dolaşıyorum etrafta sabah sekise geliyor dhaa yeni yattı inşallah kalmaz Allah uykusuz kalan yorgun düşen bütün fedakar annelerimizin yardımcısı olsun inşallah büyüdükleri zaman bu uykusuz geceleride özleriz her dönemin  ayrı Bi tadı var güzelliği var annelik işte<3:angel:

İlgili bir soru bulunamadı

...