0 oy
557 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (21 puan) tarafından

    Merhaba bir günde ne oldu bilmiyorum. Meme ucum o kadar çok açıyor ki sanki iğneler batıyor resmen emzirmek işkence  bunu yaşayan var mı ya da çözümü nedir?
Bebek Ayı 1,5

2 Cevaplar

0 oy
(76 puan) tarafından
canim süt dolunca oyle olur vede emzirirken bir diger göguse igne batyor gbi olur
(21 puan) tarafından
Sağyorumda peki ne yapmam gerek nasıl geçer emzirirken ağlayacapım resmen
(76 puan) tarafından
sağiyormusun , nedenki ?
(21 puan) tarafından
Bebeğim tam boşaltamıyor memeyi boşaltmak için bir de gece cok az emiyor sabaha kadar şişiyor ve rahatsız ediyor mastit oldum daha önce tekrar olmamak için.
(76 puan) tarafından
hmm.anladim canim.. sende haklsin.. ama mümkün oldugunca sk sk ver emsin , sütün o kadar kiymetliko yaziktir bosa gitmesin maksat ;( ama igne batmasi olayi canim sen her emzirdigin zaman olack bunu unutma..senin bide sütün demekki masallahi varmis daha fazla agritiyor olabilir..benimde her emzirmede igne batma hissi oluyor ama öyle cekilmeyck cinsten değil ...
(21 puan) tarafından
Acı eşiğim yüksektir doğum sancım 120 160 iken bile hissetmedim düşün :) ama bu acı dayanılacak gibi değil emzireceğim artık. Sütüm cok değil bence ama sağdığımda hep 70-80  cc çıkar.
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Aaahhh ayni aydayizz ölüyorum artık emzirmek kâbus oldu dayanamıyorum ağzına memeyi verirken nerdeyse acimasin diye hatim idnircem merhametim olmasa sütten kesivem o derece çok aciyo görünürde çatlak yok ama ufak yarık var içten aciyonsanki kesiyolar yarin hemen eczaneye gidip GÖĞÜS UCU SLİKON KAPAK ALİCAM ONU tavsiye ettiler bende bu konuda post açmıştım 
(21 puan) tarafından
Bende var denedim işe yaramıyor
(21 puan) tarafından
Gece denediğim yöntem bir nebze işe yaradı seninlede paylaşayım belki işe yarar sende de önce sıcak bir duş aldım ve 5 dk sıcak suda masaj yaptım ovaldım memeyi.Sonra lonsinoh krem sürüp kalkanı kapattım uyudum. Bebeğim emmek için kalktığında memenin başını biraz sıktım süt akmasını sağladım ama baya kanallardan süt geldiğini göre kadar sıktım. Meme ucu yumuşadı biraz emzirdim 10 dk sonra yine ağrı başladı bıraktım. Sıcak su torbası yaptım memeye koydum uyudum tekrar uyandım meme başını sıktım.yumusattım emzirdim. Emzirdiğimde memeyi hep c şeklinde sıktım bıraktım aıktım bıraktım. Acım azaldı emdikçe kanallar açıldıkca rahatladım. Belki fayfası olur.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
17 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kubra23! (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 630 göst.
18 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yeter Özcan (93 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 237 göst.
4 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Syedaa (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
...