0 oy
554 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Normalde e bebek, civil ,.lcw dan aldım çoğunu. Bide arada a 101 e gelenlerden aldım ama hamileyken . Doğumdan sonra pek bişey almadım ve artık aldıklarım küçülmeye başladı yenilerini almam lazım. LC pahalı geldi civilde de hicbiseyi bedeni yok ben büyük beden alıyorum bilerek bebeğim hem rahat etsin hemde daha uzun süre giysin diye iyi ki de öyle yapmışım ona rağmen hiç giymeden kuculenler oldu. Siz nerden alıyorsunuz hem kışlık hem yazlık almak istyrm zam geleck deyip duruyorlar , Instagram pek güvenmiyorum güvenilir site , markalar soylerseniz daha iyi olur. Bide indirim kodu fln hiç anlamıyorum bakıyorum nette herkes indirim koduyla su foyata aldm fln diye paylaşıyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Bebek Ayı 4.5
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
Cıvıl ve e bebek
(190 puan) tarafından
Benim oğlum 3 aylık internet den aldım pamuklu gelmedi çok kötü kumaş lar di ama civilden e bebekden aldıklarım hem yumuşak hemde kaliteliydi cokda uyguna aldım indirimleri takip ediyorum
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
Ben kıyafeti internetten çok nadir alıyorum eğer indirimdeyse alırım ama onun dışında e- bebekten genelde alışveriş yapıyorum e- bebeğin kalıpları biraz dar o yüzden büyük alıyorum lc.waikiki kalitesi güzel ama çok pahalı aşırı hemde.. 
tarafından
E bebek bile uçmuş artık geçende gittik aşırı pahalı kucuuk şeyler yazık günah ya aynen LC pahalı indirimde alınır anca
(62 puan) tarafından
Evet e- bebekte pahalanmış olabilir bazı ürünleri indirimdeydi öyle aldım bende
0 oy
tarafından
DeFacto uygun fiyatlı ve güzel kıyafetler. Kalıpları biraz büyük LCW ve e bebekte satılanlara kıyasla.
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Ben LC den sadece bir kere tulum aldım . E bebekten bir kaç hastane çıkışı ordan sadece zıbın alıyorum gerçekten çok pahalı . Ben hep indirim takip ediyorum kızıma kıyafetleri hep . H&M , GAP , zara , mango , carters den alıyorum. Bu markalarda pahalı ama indirim takıp edilebilr özellikle hm de çok güzel indirimler oluyor .
0 oy
(78 puan) tarafından
Cigit markaya da bakın isterseniz internetten almak için güvenli bir yer ben çok alışveriş yaptım ordan. Ürünleri kaliteli fiyatları uygun. Kapıda ödeme imkanı da var. 
(8 puan) tarafından
Çok hızlı büyüyorlar o yüzden gerçekten giydikleri haram diye boşuna dememişler.Ben Gardrops uygulamasından aldım en son,zaten yeni alsanda yıkanıyor makinada.30 liraya 3 takım aldım.Bende mağazadan alıyorum ama evde günlük şeyler inanın değmiyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 469 göst.
0 oy
0 cevap 218 göst.
0 oy
8 cevap 289 göst.
4 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Karçiceği (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 604 göst.
...