0 oy
478 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (128 puan) tarafından
Buraya yazmıştım bebeğim 4 günlükken sarılıktan yoğunbakıma alındı diye sizler de dua etmiştiniz Allah razı olsun. Şu anda toparladı durumu çok daha iyi elhamdulillah ama müşade altında olması gerektiği için perşembe günü taburcu edecekler. benimle 4 gün hatta 3 buçuk gün geçirebildi doğurdum doğuralı ama hastanede toplamda 8 gün kalmış olacak. Kucağıma alıp emziremiyorum sadece sütümü götürüyorum her gün hemşirelere. Sağlığı yerinde olsun o bana yeter tabiki ama insan düşünmeden edemiyor sizce beni unutur mu ? 
Bebek Ayı 7 günlük

9 Cevaplar

0 oy
(647 puan) tarafından
Unutmaz sen nasıl ona hasret kalmissan oda senin kokunu özlemiştir annesi Allah tez zamanda kavuştursun bir dahada ayırmasın inşallah 
(128 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Yok annesi neden unutsun oda seni çok özlemiştir sağli salim geldiğinde kokundan bilir seni rabbim tez zamanda kavuştursun.. 
0 oy
(625 puan) tarafından
Unutmaz seni kokundan tanır benim oğlum 15 gün kaldı yoğun bakımda genel anestezi doğum yaptım bebeğimi doğumdan 3 saat sonra görebildim ve 3 saat kaldı yanımda sonra yine yoğun bakıma alındı  çok şükür şimdi 6 aylık olduk ve tam bir anne kuzusu bebek annesini unutmaz içini ferah tut
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Gelince bol bol temas edip acısını çıkarırsınız 8 günün merak etme 
0 oy
(218 puan) tarafından
Yenidoğan yoğun bakım da çalıştım . Evden annenin kokusunu alıp gelen bebekler inanın çok farklı oluyor . Resmen anne arıyorlar . Anneyi görünce sakinlesiyorlardu .  Bunu sizi üzmek için söylemedim aksine kokunuz hep onun aklında diye söyledim :)
(1,161 puan) tarafından
Ah benim yavrum aklıma geldi :( nasıl agladiysa hastaneden çıktığında sesi kısıktı :( hep sicriyordu:( Allah sizlerden razı olsun verdiğiniz emeklere..
(218 puan) tarafından
Kıyamam bir daha hiç ugratmasin rabbim hastanelere hepimizin ki ni . Amin sağolun
0 oy
Profil image (955 puan) tarafından
Aynı korkuyu bende yaşamıştım 2 günlükken enfeksiyon ve sarılıktan aldılar oğlumu 7 gün. Sürekli ağladım unutcak beni yok şmyle yok böyle mahvettim kendimi . Öyle bişey olmuyor hiçte üzme kendini orda odurcakki iti olup gelicek snaa hiç endişe etme heeşey güzel olucak.  
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Ben bebegimi gördum hemen kuvoze aldılar. Yani 3 sn . Eğer hataneye başka bebeği verselerdi benim diye alirdim giderdim yani. Kucağıma almadım bile. Neyse çıktı hastaneden sanki senelerdir taniyormusuzda öyle hasret öyle özlem:)) hala öyleyiz:)) sizin için çok sevindim
0 oy
(90 puan) tarafından
Sarılık değeri kaçtı canım 
0 oy
(447 puan) tarafından
Olur mu oyle sey o senin kokundan bile bilir seni oda seni ozler hic anneler unutulurmu o seni hic gormese bile unutmaz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
21 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fatmyldz (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
0 oy
12 cevap 936 göst.
12 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ursula (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 467 göst.
16 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Şehzadenin annesi (863 puan) tarafından soruldu
...