+1 oy
742 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar,

2,5 aylik bebegim var malum sürekli memede yapışık geziyor. Zaten evden calismaya devam ediyorum ve stresliyim. 

Bunun üzerime de eşimin kardeşi gelip kalacakmış. Kendisi bipolar hastası ve kafasına göre gelip 1 2 hafta da kalmayi planlamış. Eşim de bana sormadan bu akşam yola çıktı geliyor dedi. 

Ev zaten küçücük ve psikolojik rahatsızlığı olduğu için tedirginim. Eşim de gelmesini istemedi ama kardeşi sonuçta sokağa atacak değil. 

Bir yakınım da asla evine alma otelde.kalsin diye aylar önce uyarmıştı. 

Ben de eşime çocukları alıp ablama gideceğimi söyledim. Hem rahat edemem dedim hem de hasta olduğundan zarar verir endişem var. 

İkinci evliliğim ve pandemide evlenmiştik o yüzden yüzyuze tanışmadık  bebeği de görmek istermiş. İnanın hiç içim rahat değil hem virüs var bize de geçerse diye korkuyorum. Hem de bir olay çıkar diye.

Başka şehirde olmalarına rağmen eşimle aramı bozdu bu durum, aşırı soğudum.ondan.

Durduk yere evimden de ayrılmak zorunda kalacağım. Şu saat oldu hala uyumadım ve ciddi derecede rahatsız oldum. 

Yarin karşılaşmak da bebeği göstermek de istemiyorum açıkçası ne yapmalıyım sizce?

Zarar verebilen bir hasta çünkü. 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevaplar

+3 oy
(877 puan) tarafından
Merhaba ewet bu durum zor ama yinede bence  davranisiniz  yablis en azından gelse 1 2 gün vakit geçirebilirsiniz eşiniz ewde olacakmı en azından bebeği görmeye müsaade edebilirsiniz yinede bukadar kaçar gibi gitmek çok doğru gelmedi bana bipolar hastası bazı dönemlerinde çok kötü bazı dönemlerinde normal eşiniz ewde olduğu sürece en azından tanışsanız sonra gitseniz çok daha iyi olur 
-Reklam-
0 oy
(229 puan) tarafından
Merhaba öncelikle eşinizle tekrar konuşun bence. Kibar bir şekilde uyarın. Zarar verebilen bir hastaysa onun gelmesini engelleyemiyorsaniz siz ablaniza gidin bu daha iyi olacak gibi görünüyor. Sevgiler
0 oy
(44 puan) tarafından
Merhaba cnm en doğru olanı düşünmüşsün  aynı evde çok zor bı baskasi olunca bebek ve sizin için esinizde belki bu kararından sonra gönderir belki kardeşini zarar verebilen biri dediğiniz için bebek ile aynı ortam çok kötü   dikkat edin  
0 oy
(322 puan) tarafından
Çok haklısınız bende olsam istemezdim .. Benimde gorumcemin kızı bipolar.. gorümceminde teşhisi koyulmamış ama kesinlikle psikolojik sorunları olan bi kadın.. Ama hala işte.. Ne kadar bur gelmesin diyeyim ki .. 8 aylık olduk benimki de görmedi henüz.. Ama yakindir damlayacak otobüse binip gelecek .. kizinida alır gelir ve gelme diyemem hiç.. hadi bu sefer dedim diğer sefere hiv diyemem 
0 oy
(3 puan) tarafından
Soğumakta çok haklısınız. Gidicek yeriniz varsa hiç durmayın kalirsaniz o endişeyle birşey olacak kaygısıyla eşinizle aranız daha çok bozulur. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 634 göst.
0 oy
4 cevap 427 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
24 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Erenim53 (42 puan) tarafından soruldu
...