0 oy
212 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından

Peynirci babadan bebek tarhanası aldım ama nasıl yapıyorsunuz kızlar ben sade suyla kaynattım ama kızım pek beğenmedi fikir verecek olan var mıdır :) 

4 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Canım ben normal olduğu tarifinde yapıyorum yiyor içerisinde sarımsak tereyağ nane birde et suyu kullanıyorum mis gibi oluyor bebeğimde seviyor sizde öyle deneyebilirsiniz
(7 puan) tarafından
Bende öyle deniyeyim o zaman teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Bizimkini annem yapmıştı icinde hersey var bütün sebzeler yogurt flan ben az su ile islatp ya kemik suyu ile yapıyorum yada normal su ile pişirmeden önce icine kiyma kavuruyorum 
0 oy
(8,988 puan) tarafından
Kiyma ve sarimsak ekleyin. Cok sulu olmasin ki midesi suyla dolmasin. Bir de bazi bebekler tarhana sevmiyor. İcindeki her seyi tek tek yemesine ragmen ogluma ne zaman tarhana versem kusuyor. Tarhanali omlet ya da krep de yapabilirsiniz. 
0 oy
(655 puan) tarafından
Ben babaannemin yaptığından yediriyorum bebek tarhanasını sevmedi valla tadına bakınca bende sevmedim hiç bişey yok tadsız bişey. Diğer Tarhana daha vitaminli hemde. Ama bebek tarhanasına da ilikli kemik kaynatmıştım buz torbasında dondurdum çorbalara atıyorum bir tablet ondan atın. Sarımsak ve tereyağ da katabilirsiniz biraz tadlandırıyor. Fakat dediğim gibi diğerinin tadı asla olmuyor :) 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 443 göst.
16 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Balpamuğunannesi (90 puan) tarafından soruldu
...