0 oy
146 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (100 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 100 günlük ve 3 gündür çok huzursuz. Nedenini bilmiyorum ama sürekli mızmızlanıyor bir şeyle oynarken aniden sinirleniyor geceleri ikide bir uyanıyor. Bu sabahta beşte uyanıp gözü kapalı mızmızlanıyordu uyumadı ne yaptıysam. Kendi kendine konuşup sinirleniyor hep. Nedeni ne acaba bir yerimi ağrıyor geçici bir durum mudur. Bilgisi olan anneler yazabilir mi? İlk çocuğum ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten böyle giderse pazartesi hastaneye götürmeyi düşünüyorum ama hastanelik bir şey mi bilmiyorum. Ağlamıyor sadece sinirlenip mızmızlanıyor. Ağrısı olsa ağlar durmaz diyorum ama bilemedim. 

2 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Gaz olabilir mi çok olmasada onu rahatsız ediyor olabilir
(100 puan) tarafından
Gazı olduğunu sanmıyorum. Karnı şiş falan değil çünkü. İlk zamanlar gaz sorunu çok yaşadığımız için ayırt edebiliyorum ben. Zaten her alt açmada da masaj yapıp varsa gazını alıyorum.
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Atak haftasında annesi
(100 puan) tarafından
4. Ayda olmuyor mu bu atak. 3. Aydayız biz daha
(0 puan) tarafından
Her ay her hafta atak dönemleri var benim kızım da 3 aylık 18. Haftadayiz ve sizin bebeğiniz gibi huzursuz kucakta ağlıyor yatıriyorum ağlıyor kalkıyor ağlıyor uykuya geç dalıp çabuk uyaniyor buda 3. Atak dönemi olarak geçiyor 1 hafta süren bir olaymış biraz daha sabredin bence ama yine de siz bilirsiniz doktora  götürmekle sonra 19 hafta olunca gülmesi sakinlesmesi başlayacak 4. Ayında da bir atak dönemi daha var bu şekilde devam ediyor

İlgili bir soru bulunamadı

...